Breaking News

Ακόμη μια προσθήκη για το Radisson Hotel Group με υπογραφές για τα νέα εξυπηρετούμενα διαμερίσματα Radisson Blu


Η Radisson Hotel Group με χαρά ανακοινώνει την υπογραφή για τα πρώτα εξυπηρετούμενα διαμερίσματα ξενοδοχειακής αλυσίδας στην Κύπρο, τα Radisson Blu Serviced Apartments, Larnaca, το τρίτο έργο του Ομίλου στην πόλη.

 

 

Το νέο έργο εμπίπτει  στο πλαίσιο της γενικής διεθνής συμφωνίας με την SunnySeeker Hotels και την Quality Group και ενισχύει την γενική εικόνα της Radisson ως ηγετική παρουσία του κλάδου στο νησί με τέσσερα έργα και περισσότερα από 550 δωμάτια σε λειτουργεία ή υπό ανάπτυξη.

Ο Elie Younes, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Ανάπτυξης της Radisson Hotel Group είπε: «Είμαστε ευτυχείς που είμαστε οι πρώτοι που φέρνουμε το προϊόν των εξυπηρετούμενων διαμερισμάτων στο νησί, στο πλαίσιο της γενικής μας συμφωνίας ανάπτυξης διάφορων έργων με την Quality Group και την SunnySeeker Hotels.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για τα νέα εξυπηρετούμενα διαμερίσματα,  αφού η ανάπτυξη αυτή, μπορεί να κτίσει πάνω στην εμπορική φήμη του Radisson Blu και μπορεί να λειτουργήσει ως συνοδευτικό έργο για το υφιστάμενο Radisson Blu και το υπό κατασκευή Radisson Beach Resort.

Η παρουσία των διεθνών ξενοδοχειακών κολοσσών στην Κύπρο είναι ελάχιστη και νέες αφίξεις σαν το Radisson Blu Serviced Apartments, Larnaca, μετατρέπουν το νησί σε προορισμό φιλοξενίας, αλλά παράλληλα, επιφέρει μεγάλη αξία στους στρατηγικούς μας εταίρους.

Η ολοκαίνουργια ανάπτυξη περιλαμβάνει 59 μονάδες των ενός και δύο υπνοδωματίων αλλά και στούντιο διαμερίσματα.

Οι επισκέπτες, θα έχουν την ευχέρεια να διαλέξουν από μια ποικιλία φαγητών και ποτών. Στο ισόγειο θα υπάρχει μια καφετέρια με πολλές επιλογές σε γεύματα και σνακ, ενώ παράλληλα θα υπάρχει ένα μοναδικό roof top lounge bar στο πιο ψηλό επίπεδο του κτηρίου.

Οι εγκαταστάσεις συμπεριλαμβάνουν γυμναστήριο, spa με πισίνα, αλλά και 100τμ χώρο για συναντήσεις, συνεδριάσεις και  events.

Ο κύριος Σάββας Κάκος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Quality Group ανάφερε: «Είμαστε κατενθουσιασμένοι με αυτή την εξέλιξη. Επιτέλους, μπορούμε να ανακοινώσουμε στο κοινό την τελευταία μας προσθήκη στον αναπτυσσόμενο ξενοδοχειακό τομέα  της πόλης μας, το Radisson Blu Serviced Apartments Larnaca.

Η Quality Group μαζί με τη SunnySeeker Hotels και πάντα μέσα στο πλαίσιο της διεθνούς συμφωνίας με την Radisson Hotel Group, αλλάζουν τον τουριστικό χάρτη του νησιού. Μαζί με το Radisson Blu Hotel Larnaca, αυτή η ολοκαίνουργια ανάπτυξη με τις 59 μονάδες, θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των ταξιδιωτών και ειδικά εκείνων που ψάχνουν μια μακροπρόθεσμη διαμονή λόγω εργασίας.

Η ανακοίνωση για μας είναι μία μεγάλη ικανοποίηση αλλά και ευκαιρία. Ικανοποίηση για το γεγονός ότι βλέπουμε τις προσπάθειες μας να παίρνουν σάρκα και οστά, αλλά και ευκαιρία για να συνεχίσουμε να τολμούμε και να ενδυναμώνουμε το τουριστικό προϊόν της Κύπρου».

Το Radisson Blu Serviced Apartments, Larnaca θα βρίσκεται μόλις μερικά μέτρα μακριά από το υφιστάμενο Radisson Blu Hotel Larnaca και λίγα βήματα μακριά από το λιμάνι. Οι επισκέπτες που έρχονται για διακοπές θα έχουν άμεση πρόσβαση στα αξιοθέατα της πόλης, ενώ οι επαγγελματίες θα βρουν σε κοντινή απόσταση πολλές διεθνείς εταιρίες.

Τα νέα διαμερίσματα είναι εύκολα προσβάσιμα στους επισκέπτες ενώ το έργο είναι μόλις 7 χιλιόμετρα από τον διεθνή αερολιμένα Λάρνακας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »