Breaking News

ΑΗΚ & CYTA έκλεισαν τα ταμεία τους και τους στέλνουν στις Τράπεζες


Αντιδράσεις προκαλούν οι μονομερείς αποφάσεις από CYTA & ΑΗΚ να σταματήσουν να δέχονται πληρωμές στα ταμεία τους με αποτέλεσμα αρκετοί πολίτες, μη έχοντας άλλη επιλογή, να καταφεύγουν στις Τράπεζες για διευθέτηση των λογαριασμών τους.

Η CYTA και η ΑΗΚ σταμάτησαν να δέχονται πληρωμές λογαριασμών στα ταμεία τους, και «έστειλαν» τον κόσμο στις τράπεζες, γνωρίζοντας ότι, μεταξύ άλλων πολιτών, οι ηλικιωμένοι δεν είναι γνώστες του διαδικτύου.  Προστάτευσαν τον εαυτό τους, θέτοντας ωστόσο σε κινδυνο τους υπαλλήλους και τους πελάτες τους, σημείωσε χαρακτηριστικά τραπεζική πηγή στην Brief. Τοποθέτηση που φανερώνει και τον εκνευρισμό που επικρατεί στον χώρο των Τραπεζών για αυτές τις ενέργειες των δυο ημικρατικών οργανισμών.

ΑΗΚ και CYTA ανακοίνωσαν τη διακοπή της υπηρεσίας πληρωμών λογαριασμών στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών τους παροτρίνοντας τους πελάτες όπως προβούν σε εξόφλησή τους διαδικτυακώς.

Σύμφωνα με την ίδια τραπεζική πηγή «το χειρότερο ήταν ότι έδρασαν χωρίς καν ένα ενημερωτικό τηλεφώνημα στους επηρεαζόμενους φορείς».

Σε τέτοιες κρίσεις, κρίσιμη καθίσταται η αλληλοσυνεννόηση και η συνεργασία μεταξύ των μεγάλων επιχειρήσεων, με κοινό σκοπό και στόχο τη θέληση για επίλυση των προβλημάτων, όχι όμως τη μετακύληση αυτών σε άλλους, ήταν το καταληκτικό σχόλιο.

Home



Κύριες Ειδήσεις





Translate »