Breaking News

Έχεις οικογενειακή επιχείρηση; Μάθε πώς θα γίνει ανταγωνιστική


Πρωτοποριακό σεμινάριο με καινοτόμες διαδικασίες διοργανώνει το ΚΕΒΕ-Πώς να δηλώσετε συμμετοχή
Σε μια έντονα ανταγωνιστική περίοδο, όπου η μελλοντική βιωσιμότητα και ανάπτυξη αρκετών οικογενειακών επιχειρήσεων κρίνεται επισφαλής, επιβάλλεται όπως οι επιχειρήσεις υιοθετήσουν κατάλληλα εργαλεία καινοτομίας και διαγνωστικής στρατηγικής διαχείρισης.

Οι επιχειρήσεις οφείλουν να καλύπτουν όλα τα αναπτυξιακά περιγράμματα τους και συγκεκριμένα του άξονα ανάπτυξης, του άξονα μάρκετινγκ, του άξονα διακυβέρνησης, καθώς και του άξονα διαδοχής-συνέχισης σε συνεχή βάση.

Η χρησιμοποίηση εργαλείων καινοτομίας (innovation toolkit) οφείλει να αποτελεί μέρος της χαρτογράφησης της αναπτυξιακής πορείας των οικογενειακών επιχειρήσεων, ερμηνεύοντας τους εσωτερικούς και εξωτερικούς παράγοντες, τα εμπόδια και τις ευκαιρίες ανάπτυξης, στο πλαίσιο στρατηγικών επιχειρηματικών πρακτικών διαχείρισης.

Με γνώμονα τα πιο πάνω, το ΚΕΒΕ διοργανώνει εξιδεικευμένο σεμινάριο με θέμα «INNOVATION TOOLKIT FOR GROWING OWNER-MANAGED-FAMILY COMPANIES», που είναι πλήρως επιχορηγημένο από την ΑνΑΔ.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι συμμετέχοντας θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν:

  • πώς να επιμετρούν το βαθμό καινοτομίας της επιχείρησής με τη χρήση συγκεκριμένου μοντέλου (4 Prism Model)
  • πώς να διαχειρίζονται τη διαδικασία στρατηγικού σχεδιασμού στο πλαίσιο μόνιμης καινοτομίας
  • πώς να χρησιμοποιούν τα κατάλληλα διαγνωστικά εργαλεία ώστε να αντιμετωπίζουν με επιτυχία τις προκλήσεις σε ολόκληρο το φάσμα ανάπτυξης της επιχείρησής τους
  • πώς να καλλιεργήσουν την ικανότητα καινοτομίας μέσα στην επιχείρησή τους, με την εμπλοκή όλων των διοικητικών στελεχών (οικογενειακών και μη)
  • πώς να επανασχεδιάσουν το επιχειρηματικό τους μοντέλο με στόχο την εξωστρέφεια της επιχείρησής τους
  • πώς να αναπτύξουν ένα σχέδιο διαδοχής-συνέχισης με στόχο την εξασφάλιση βιώσιμων στρατηγικών καινοτομίας

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στη Λευκωσία στις 4 και 5 Δεκεμβρίου 2019, στο Ξενοδοχείο Hilton Cyprus (πρώην Hilton Park) από τον Δρ. Πανίκκο Πουτζιουρή.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδρυτές, ιδιοκτήτες και διευθυντικά/ διοικητικά στελέχη οικογενειακών επιχειρήσεων και σε ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων που εργάζονται σε οικογενειακές επιχειρήσεις.

Όλες οι λεπτομέρειες αναφορικά με το σεμινάριο εδώ και στο κάτω μέρος του κειμένου σε μορφή pdf.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Χρίστο Ταντελέ, Ανώτερο Λειτουργό Τμήματος Εκπαίδευσης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του ΚΕΒΕ στο τηλ. 22 889715 ή στο email: christos@ccci.org.cy.

Home



Κύριες Ειδήσεις





Translate »