Breaking News

Έρχονται αλλαγές για γυμναστήρια


Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι τροποποιήσεις που στοχεύουν στον εκσυγχρονισμό της νομοθεσίας σχετικά με τη λειτουργία των γυμναστηρίων καθώς και άλλων συναφών νομοθεσιών.

 

Η Επιτροπή Παιδείας της Βουλής ενημερώθηκε χθες για το πού βρίσκεται το όλο ζήτημα, με τη γενική διευθύντρια του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ), Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη, να σημειώνει ότι στις 12 Φεβρουαρίου το τελικό έγγραφο με τις πρόνοιες θα προωθηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, ούτως ώστε να μπορεί να αρχίσει ο διάλογος με τους εμπλεκόμενους φορείς, διαδικασία που υπολογίζεται να διαρκέσει περίπου ενάμιση μήνα.
Υπενθυμίζεται ότι το θέμα της τροποποίησης της υφιστάμενης νομοθεσίας απασχόλησε προ μερικών μηνών και πάλι την Επιτροπή Παιδείας, η οποία είχε την ευκαιρία να ακούσει τις θέσεις όλων των εμπλεκόμενων μερών. Όσον αφορά στις τροποποιήσεις που γίνονται, αυτές θα αφορούν μεταξύ άλλων, τα κριτήρια εγγραφής των γυμναστών και πολεοδομικά κριτήρια για χώρους Fitness μαζικής άσκησης, καθώς επίσης και θέματα που αφορούν πελάτες. Η σοβαρότητα του ζητήματος φαίνεται από τα στοιχεία που παρατέθηκαν ενώπιον της Επιτροπής κατά την πρώτη συνεδρίασή της επί του θέματος.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »