Breaking News

«Έργο Τέχνης» είναι πλέον η Εταιρική Συμμόρφωση


Η Τράπεζα Κύπρου παρουσιάζει το 2nd International Compliance Forum

Η εταιρική συμμόρφωση έχει σήμερα μετατραπεί σε μια μορφή τέχνης καθώς έχει παρουσιάσει μια σημαντική «μετάλλαξη» την τελευταία δεκαετία.

«Λόγω της πολυπλοκότητας των θεσμικών πλαισίων, την πολυμορφία όσο αφορά τις πρόνοιές τους και τον τρόπο προσέγγισης από τις εταιρίες ανάλογα με τη μέθοδο αξιολόγησης των κινδύνων, το πλαίσιο συμμόρφωσης συνθέτει ένα έργο τέχνης», δηλώνει ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Συμμόρφωσης του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου, Μάριος Μ. Σκανδάλης.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RMDMGewUv4Y

Σύμφωνα με τον κ. Σκανδάλη, το πλαίσιο Συμμόρφωσης δεν αποτελεί πλέον μια απλή λίστα κανόνων τους οποίους ακολουθάς κατά γράμμα. Συγκεκριμένα, μια σύγχρονη εταιρεία πρέπει να συγκεντρωθεί σε τρεις κύριους τομείς: 1. Το ΔΣ της εταιρείας του οποίου η στόχευση πρέπει να μεταφερθεί από τις στρατηγικές βασισμένες σε οικονομικά στοιχεία σε στρατηγικές βασισμένες σε θέματα αρχών. 2. Η Εκτελεστική Διεύθυνση θα πρέπει να μεταφέρει αυτές τις αξίες σε ολόκληρο τον οργανισμό και 3. Ο λειτουργός συμμόρφωσης πρέπει να κατέχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά: υψηλή τεχνική κατάρτιση, ισοζυγισμένο τρόπο σκέψης και υψηλό επίπεδο ήθους.

Η Τράπεζα Κύπρου στηρίζει το 2nd International Compliance Forum γιατί αντανακλά τη νέα κουλτούρα και αξίες που υιοθέτησε το συγκρότημα τα τελευταία δύο χρόνια.

Το 2nd International Compliance Forum θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, με στόχο την ενημέρωση για όλες τις πρόσφατες αλλαγές.

Το συνέδριο απευθύνεται σε επαγγελματίες της Συμμόρφωσης από επιχειρήσεις Παροχής Διοικητικών Υπηρεσιών, λογιστικά και ελεγκτικά γραφεία, δικηγορικές εταιρείες, τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, εμπειρογνώμονες και συμβούλους σε θέματα διαχείρισης κεφαλαίων, ηγετικά κυβερνητικά στελέχη και αξιωματούχους.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ εδώ.

Πληροφορίες: Οργάνωση: ΙΜΗ και περιοδικό Gold. Παρουσιάζει: Τράπεζα Κύπρου. Χορηγοί: PwC Κύπρου, Hellenic Technical Enterprises και Infocredit Group. Χορηγοί Επικοινωνίας: Reporter Online, INBusiness και Accountancy Cyprus. Υπό την αιγίδα του CFΑ και ΣΕΛΚ.

Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:events@imhbusiness.com.

inbusiness



Κύριες Ειδήσεις





Translate »