Ένα παραθαλάσσιο στέκι με lounge διάθεση στην πόλη μας


Καλοκαιρινά ραντεβού στο Sea Joy με θέα τη θάλασσα της πόλης μας 

Με το γαλάζιο της Μεσογείου να απλώνεται μπροστά σου και τη θετική ενέργεια και το φιλικό προσωπικό να σε κάνουν να νιώθεις σαν στο σπίτι σου, οι μέρες και οι νύχτες στο Sea Joy είναι απολαυστικές και αποπλανητικές!

Η lounge μουσική, η προσεγμένη διακόσμηση με στοιχεία από ξύλο, γυαλί και μπετόν, σε συνδυασμό με εξωτικά αναρριχώμενα φυτά δημιουργούν ένα ζεστό και χαλαρό περιβάλλον, ενώ οι χρωματισμοί σε γαλαζο-πράσινες αποχρώσεις ενισχύουν έντονα το νησιώτικο στοιχείο.

Αυτό όμως που θα σε μαγέψει ακόμα περισσότερο είναι η μοναδική θέα του Roof Garden. Ο ειδικός φωτισμός του, δημιουργεί ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον ιδανικό για να απολαύσεις αξέχαστες βραδιές με ποιοτικά κοκτέιλ κάτω από το φως των αστεριών και τη μαγική εικόνα που σχηματίζει η αντανάκλαση του φεγγαριού μέσα στη θάλασσα.

time out

Τι να δοκιμάσεις…
Το menu περιλαμβάνει γεύσεις που ίσως δεν έχεις δοκιμάσει πουθενά αλλού! Οι δροσερές φρέσκες σαλάτες του σε περιμένουν να τις απολαύσεις, όπως επίσης το περιζήτητο burger και οι εντυπωσιακές δημιουργίες του chef με βάση το ψωμί! Νόστιμες και ταυτόχρονα χορταστικές είναι οι μακαρονάδες από θαλασσινά, τα δελεαστικά platters του και τα σπιτικά γλυκά που δεν μπορείς να αντισταθείς.

Γιατί να πας…
Η προνομιακή θέα που προσφέρει το Sea Joy, σε χαλαρώνει από το πρωί μέχρι το βράδυ, κάνοντάς σε να νιώσεις σαν στο σπίτι σου!

Γιατί ξεχωρίζει...
Στο Sea Joy νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο σπίτι των ονείρων σου, σ’ ένα χώρο δίπλα ακριβώς στη θάλασσα. Κοντά του γεύεσαι σπιτικές, μοναδικές γεύσεις με αγνά υλικά και δροσερά, εντυπωσιακά κοκτέιλ με φρέσκα φρούτα, που σε απογειώνουν!



Κύριες Ειδήσεις





Translate »