Άνοιξαν οι αιτήσεις για τις κυβερνητικές εξετάσεις


Σύμφωνα με την Υπηρεσία Εξετάσεων

 

Την έναρξη υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στις κυβερνητικές εξετάσεις για θέσεις εισδοχής στη δημόσια υπηρεσία που ενδεχομένως να δημοσιευτούν εντός του 2020 ανακοινώνει η Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, η Υπηρεσία Εξετάσεων θα αρχίσει να δέχεται ηλεκτρονικά αιτήσεις για συμμετοχή σε δύο σειρές εξετάσεων από τις 4/9/2019 μέχρι τις 12/9/2019.

Συγκεκριμένα, θα δέχεται αιτήσεις «για τη γραπτή εξέταση για θέσεις εισδοχής στη δημόσια υπηρεσία των οποίων η αρχική κλίμακα δεν υπερβαίνει την Κλίμακα Α7 του κυβερνητικού μισθολογίου, για τις οποίες απαιτείται ως βασικό προσόν απολυτήριο σχολής μέσης παιδείας ή δίπλωμα τριετούς μεταλυκειακού κύκλου σπουδών (μη επιστημονικές θέσεις), η οποία θα διεξαχθεί στις 19.10.2019».

Θα δέχεται, επίσης, αιτήσεις, για γραπτή εξέταση, «για θέσεις εισδοχής στη δημόσια υπηρεσία των οποίων η αρχική κλίμακα δεν υπερβαίνει την Κλίμακα Α8 του κυβερνητικού μισθολογίου για τις οποίες απαιτείται ως βασικό προσόν πανεπιστημιακό δίπλωμα ή ισότιμο προσόν (επιστημονικές θέσεις),η οποία θα διεξαχθεί στις 2.11.2019».

Οι σχετικές οδηγίες για την υποβολή των αιτήσεων θα υπάρχουν στον ειδικό ιστότοπο της Υπηρεσίας Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας: http://epd.moec.gov.cy(link is external).

Η διαδικασία πληρωμής καθώς και η περίοδος πληρωμής θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Εξετάσεων αμέσως μετά το κλείσιμο της περιόδου παραλαβής των αιτήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για τις πιο πάνω εξετάσεις περιλαμβάνονται στις σχετικές ανακοινώσεις που έχουν δημοσιευτεί στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας με ημερομηνία 30.8.2019 και στις ιστοσελίδες της Υπηρεσίας Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (http://epd.moec.gov.cy(link is external))  και της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας (http://www.psc.gov.cy(link is external)).

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »