Breaking News

Άγγελος Χατζηχαραλάμπους: Επίσημη Υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας


Ο Γενικός Διευθυντής του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας, Άγγελος Χατζηχαραλάμπους, εξήγγειλε προ ολίγου την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς τους για την θέση του Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας.

Με ακέραιο το μήνυμα σύμπνοιας για το καλό των δημοτών της Λάρνακας η ανακοίνωση του αναφέρει ως εξής:

Με όραμα τη δημιουργία ενός σύγχρονου, αποτελεσματικού, ευέλικτου και αξιόπιστου οργανισμού που θα στοχεύει στη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, τον εκσυγχρονισμό του συστήματος παροχής υπηρεσιών όπως και τη διεύρυνση της προσπάθειας για ανάπτυξη και αναβάθμιση των υποδομών σε ολόκληρη την επαρχία Λάρνακας, ανακοινώνω σήμερα την απόφαση μου να διεκδικήσω τη θέση του Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας.

Η απόφαση μου προέκυψε μετά από ώριμη σκέψη και προτροπή από αξιόλογους ανθρώπους που υπηρετούν διαχρονικά την πόλη και επαρχία Λάρνακας. Θέτω την ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου, ενώπιον της κοινωνίας της επαρχίας Λάρνακας και ενώπιον των πολιτικών κομμάτων.

Ως Διευθυντής του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας (ΣΑΛ), καθώς και μέσα από τη συνολική μου πορεία ως τεχνοκράτης, με τη στενή συνεργασία του ΔΣ και του Προσωπικού του ΣΑΛ, καταστήσαμε εξαρχής τους στόχους και τις προτεραιότητες μας και καταφέραμε στην περίοδο των πέντε ετών, την αναμόρφωση του Οργανισμού.

Πετύχαμε να τον μετατρέψουμε σε ένα υγιή, σύγχρονο οργανισμό που προγραμματίζει και υλοποιεί με επιτυχία τα μεγάλα κατασκευαστικά έργα τα οποία ανέλαβε. Tο όραμά μας να καταστεί το ΣΑΛ μια σύγχρονη αρχή παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες στο φορολογούμενο, πιστεύουμε ότι έχει επιτευχθεί.

Επιπλέον, με τον διορισμό μου από την Κεντρική Συμβουλευτική Επιτροπή ως διαχειριστή του Επαρχιακού Προσωρινού Συντονιστικού Συμβουλίου, είχα άμεση ανάμειξη στο κεφάλαιο της Μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Γνωρίζω πολύ καλά τις δυσκολίες, τις προκλήσεις και τη διαδικασία από τον σχεδιασμό, τη ψήφιση της νομοθεσίας και τη διαδικασία μέχρι σήμερα.

Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός εξειδικευμένου, αποτελεσματικού, σωστά δομημένου και στελεχωμένου οργανισμού, που να έχει την απαιτούμενη τεχνογνωσία, βαρύτητα και αξιοπιστία προσφέροντας απρόσκοπτα ποιοτικές υπηρεσίες Ύδρευσης, Αποχέτευσης, Διαχείρισης όμβριων υδάτων, Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων και Αδειοδότησης της Ανάπτυξης της Επαρχίας Λάρνακας.

Στόχος είναι η υπεύθυνη διαχείριση, η εξοικονόμηση και οι οικονομίες κλίμακας ώστε ο οργανισμός να προσφέρει μεγαλύτερο εύρος υπηρεσιών με πιο αποδοτικό τρόπο, συνεισφέροντας στην ανάπτυξη της πόλης και επαρχίας της Λάρνακας.

Το επόμενο διάστημα θα καταθέσω επίσημα τις θέσεις και τις προτάσεις μου. Είμαι έτοιμος να ακούσω, να συζητήσω και να υιοθετήσω εισηγήσεις.

Ο νέος οργανισμός πρέπει να λειτουργήσει με γνώμονα το καλό της πόλης και επαρχίας της Λάρνακας αλλά και των ανθρώπων της, οι οποίοι πρέπει να απολαμβάνουν ποιοτικές υπηρεσίες.

Δηλώνω πως δεν πρόκειται για προσωπική υπόθεση. Με ακέραιο το μήνυμα πως μοναδική μας έγνοια είναι η Λάρνακα και οι άνθρωποί της, θα πετύχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την «Μεταρρύθμιση στην Πράξη».



Κύριες Ειδήσεις





Translate »