Φιλανθρωπικό δείπνο αγάπης με χορηγό τη Lidl


Με μεγάλο χορηγό τη Lidl Cyprus πραγματοποιήθηκε στις 28 Νοεμβρίου το δεύτερο ετήσιο Φιλανθρωπικό ‘Δείπνο Αγάπης’ του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου στο Προεδρικό Μέγαρο,  παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Η Lidl Cyprus έχει εντάξει στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου από το 2013 και μέχρι σήμερα έχει προσφέρει πέραν των 120.000 ευρώ σε δωρεές χρημάτων και πέραν των 60.000 ευρώ σε δωρεές προϊόντων, ενώ παράλληλα από το 2016 έχει υιοθετήσει εξ ολοκλήρου το Τμήμα Σίτισης του Κέντρου, χορηγώντας απαραίτητα τρόφιμα και υλικά για τη σίτιση των πασχόντων. Επίσης, ανέλαβε εξ ολοκλήρου τις μισθολογικές αποδοχές και τα λειτουργικά έξοδα που απαιτούνται, ώστε καθημερινά, να προσφέρονται υγιεινά και νόστιμα γεύματα στους ασθενείς.

Η στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου από τη Lidl είναι συνεχής και υπολογίζεται ότι από το 2016 μέχρι σήμερα έχουν προσφερθεί πάνω από 16.450 γεύματα αγάπης σε περισσότερους από 250 ασθενείς που φιλοξενήθηκαν στη μονάδα της «Αροδαφνούσας».

Η Lidl Cyprus παραμένοντας πιστή για ακόμη μία χρονιά στο ΕΚΕ Πρόγραμμα της, στοχεύει να δραστηριοποιήσει το κυπριακό καταναλωτικό κοινό και τους πελάτες της, για τη δημιουργία κινήματος κοινωνικής προσφοράς.Κύριες Ειδήσεις

Translate »