Υπερ-Ευχαριστημένοι πελάτες παραλαμβάνουν τα κλειδιά για το έργο Casa Marina Residences της εταιρείας Africanos Property Developers


 

Η Εταιρεία Africanos Property Developers Ltd, λίγους μήνες προτού αποχαιρετήσουμε το έτος 2020 παρέδωσε στην Λάρνακα ένα ακόμα έργο στολίδι για την πόλη, το CASA MARINA RESIDENCES.

Με το έργο έτοιμο για παράδοση στους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων, η Africanos Developers απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι μια από τις καλύτερες εταιρείες στον τομέα της ανάπτυξης γης, αφού, ενώ αρχικά ο προβλεπόμενος χρόνος παράδοσης ήταν τέλος του 2020 εν τέλει κατάφερε να παραδώσει το έργο νωρίτερα από τον χρόνο που είχε αρχικά υπολογιστεί.

Η παράδοση έγινε σε κλίμα χαράς τόσο από τους ιδιοκτήτες όσο και από την Ομάδα της Africanos Developers αφού με ικανοποίηση έβλεπε τα ευχαριστημένα πρόσωπα των αγοραστών οι οποίοι παρέλαβαν ένα έργο πέραν των προσδοκιών τους όπως χαρακτηριστικά είπαν αφού τόσο από θέμα ποιότητας όσο και από θέμα άψογης εξυπηρέτησης έμειναν πλήρως ικανοποιημένοι.
Με μεγάλο ενθουσιασμό πελάτες του έργου συμμετείχαν οικειοθελώς σε ένα πρωτοποριακό φιλμάκι παράδοσης του έργου. Επίσης πιο κάτω υπάρχουν μερικά στιγμιότυπα από κάποιες παραδόσεις που έγιναν σε πελάτες μας προ ολίγων ημερών.

Η Εταιρεία διαθέτει άλλα δεκατρία (13) έργα τα οποία είναι υπό ανέγερση και σχεδιασμό, το ένα τελειώνει πριν το τέλος του 2020, τα οκτώ (8) αναμένετε να ολοκληρωθούν πριν το τέλος του 2021 ενώ τα τέσσερα (4) αφορούν την χρονιά 2022.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το 94% των διαμερισμάτων που αφορούν την περίοδο 2020-2021 έχουν ήδη πωληθεί.
Για περισσότερες πληροφορίες για τα έργα της Africanos Developers, η Εταιρεία προσκαλεί τυχόν ενδιαφερόμενους αγοραστές όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία της στο τηλέφωνο 24-828161, στέλνοντας email στο directors@africanosproperties.com ή και να επισκεφθεί για περαιτέρω πληροφορίες το website της :

www.africanosproperties.comΚύριες Ειδήσεις

Translate »