Το Radisson Hotel Group και η Sunnyseeker Hotels υπογράφουν αποκλειστική συμφωνία ανάπτυξης για την Κύπρο


Το Radisson Hotel Group, μια από τις μεγαλύτερες και πιο δυναμικές ξενοδοχειακές αλυσίδες  στον κόσμο, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή μιας Στρατηγικής Γενικής Συμφωνίας Ανάπτυξης με την Sunnyseeker Hotels στην Κυπριακή Δημοκρατία. Βασιζόμενη σε μια ήδη επιτυχημένη συνεργασία, η νέα συμφωνία επιβεβαιώνει την επέκταση του υπάρχον χαρτοφυλακίου της στη χώρα σε έξι ξενοδοχεία και σχεδόν 1.000 δωμάτια μέχρι το 2025.

 

Η Sunnyseeker Hotels είναι συνεταίρος του Radisson Hotel Group στην Κύπρο από το 2015. Αυτή η νέα συμφωνία αποτελεί μια ευκαιρία και για τις δύο εταιρείες να αξιοποιήσουν  την εμπειρογνωμοσύνη, τη θέση της αγοράς και την παγκόσμια παρουσία η μια της άλλης. Το Radisson Hotel Group θα δουλέψει μαζί με τη Sunnyseeker Hotels για να αναπτύξει και να παραδώσει νέα ξενοδοχεία στο νησί της Μεσογείου.

Ο κ. Elie Younes, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ανάπτυξης, του Radisson Hotel Group, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε υπογράψει αυτή την Στρατηγική Γενική Συμφωνία Ανάπτυξης με την Sunnyseeker Hotels ως αξιόπιστους συνεργάτες μας στην Κύπρο και με τους οποίους έχουμε ήδη δυο ξενοδοχεία. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας σε μια αγορά όπου μπορούμε να αναπτύξουμε το χαρτοφυλάκιο μας σύμφωνα με ένα ευθυγραμμισμένο σχέδιο επέκτασης. Τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη τους και το επιτυχημένο ταξίδι μας μέχρι στιγμής. ”

Ο κ. Αντώνης Χατζηνικόλας, Γενικός Διευθυντής της  Sunnyseeker Hotels, δήλωσε: “Είναι χαρά μας να συνεχίσουμε τη μακροχρόνια και επιτυχημένη σχέση μας με το Radisson Hotel Group και να συνεργαστούμε μαζί τους για να αναπτύξουμε μοναδικές ευκαιρίες σε όλη την Κύπρο. Είμαστε ιδιαίτερα αφοσιωμένοι στην επιτυχία της συνεργασίας μας με το Radisson Hotel Group – όπως αποδείχθηκε από το πρόσφατο άνοιγμα του Radisson Blu Hotel, Larnaca καθώς και το επερχόμενο άνοιγμα του Radisson Larnaca Beach Resort. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες του Radisson Hotel Group μια αυξανόμενη ποικιλία από εξαιρετικές εμπειρίες στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας. ”

Το υπάρχον χαρτοφυλάκιο του Radisson Hotel Group στην Κύπρο αποτελείται από δυο ακίνητα Radisson Blu και Radisson (περίπου 300 δωμάτια) σε λειτουργία ή υπό ανάπτυξη. Η Στρατηγική Γενική Συμφωνία Ανάπτυξης θα αυξήσει τα ξενοδοχεία στα έξι και θα λειτουργεί σχεδόν 1.000 δωμάτια μέχρι το 2025.

 

 

 Κύριες Ειδήσεις

Translate »