Στη LIDL γιορτάουμε την ημέρα περιβάλλοντος


Για να υπάρχουμε, θα πρέπει πρώτα να υπάρχει ο πλανήτης μας.

Μαζί με τους πελάτες μας γιορτάσαμε την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου και χαρίσαμε μια βαμβακερή επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα.

 

Στη Lidl Κύπρου είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι, γι΄ αυτό και από την έναρξη της δραστηριότητάς μας χρεώνουμε τις σακούλες, γεγονός που έχει διττό σκοπό: τα προϊόντα που αγοράζουν οι πελάτες μας δεν επιβαρύνονται με επιπρόσθετο κόστος (δεν μεταβιβάζεται το κόστος της δωρεάν σακούλας στα προϊόντα) και η χρέωση λειτουργεί ως ανασταλτικός παράγοντας στην αμέριστη χρήση της. Ας αποτελέσει η Ημέρα του Περιβάλλοντος ένα έναυσμα για όλους μας, για να συμβάλουμε όλοι στη δημιουργία ενός καλύτερου περιβάλλοντος γιατί για να υπάρχουμε, θα πρέπει πρώτα να υπάρχει ο πλανήτης μας.

Στόχος μας είναι να δώσουμε το κίνητρο στους καταναλωτές να ευαισθητοποιηθούν περιβαλλοντικά και να δηλώσουν παρόντες σε ενέργειες φιλικές προς το περιβάλλον και το οικοσύστημά μας. Αντικαθιστώντας την πλαστική σακούλα με την επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα προστατεύουμε το περιβάλλον και δημιουργούμε την παρακαταθήκη για το μέλλον των παιδιών μας. Η χρήση της πλαστικής σακούλας δεν αποτελεί μόνο ένα μείζον περιβαλλοντικό πρόβλημα, αλλά σε πολλές περιπτώσεις συνιστά απειλή για την πανίδα του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

 

Επισκεφθείτε μας και στο:

www.lidl.com.cy

www.facebook.com/lidlcy/

www.twitter.com/Lidl_Cyprus_

https://www.instagram.com/lidl_cyprus/

Snapchat: lidlcyprus

 Κύριες Ειδήσεις

Translate »