Breaking News

Σε νέα ύψη η Κύπρος μέσω της Cyprus Airways


Η Cyprus Airways, η Κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία του εθνικού αερομεταφορέα, ανακοίνωσε το αρχικό της πρόγραμμα που θα ξεκινήσει από τον Μάιο 2021 προς 13 προορισμούς με στόχο την υποστήριξη της ανάκαμψης του τουρισμού.

 

Η επιλογή των προορισμών μας θα ενθουσιάσει την Κυπριακή αγορά, με εξορμήσεις μικρής διάρκειας, μεταξύ άλλων, στις εξωτικές πόλεις της Βηρυτού και του Τελ Αβίβ,  ενώ οι Κύπριοι μπορούν γρήγορα να ταξιδέψουν σε ελληνικά νησιά όπως το Ηράκλειο ή να απολαύσουν ιστορικούς προορισμούς όπως η Θεσσαλονίκη, με μια επίσκεψη στο βουνό του Ολύμπου και μια ευκαιρία να ζήσουν την παλαιότερη μυθολογία στη Μεσόγειο.

 

Η Cyprus Airways έχει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ ασφάλειας, και ενημερώνεται συνεχώς για την πανδημία. Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα, ο κίνδυνος προσβολής COVID-19 κατά τη διάρκεια αεροπορικών ταξιδιών είναι χαμηλότερος από ένα κτίριο γραφείων, σχολική τάξη, σουπερμάρκετ ή τρένο. Ένας καλός λόγος για να ταξιδέψετε με αεροπλάνο και να εξερευνήσετε για ακόμη μια φορά όμορφους προορισμούς.

 

Αρκετοί από τους προγραμματισμένους προορισμούς εμφανίζονται ανάμεσα στη λίστα των κορυφαίων 10 μεσογειακών προορισμών, ενώ τα δρομολόγια προς την Αγία Πετρούπολη, τη Μόσχα και το Κίεβο θα είναι ελκυστικά για τους λάτρεις της κουλτούρας.

 

Η Cyprus Airways βραβεύθηκε για τις προσπάθειές της να εμπλουτίσει τον τοπικό τουρισμό κατά τα τελευταία Κυπριακά Τουριστικά Βραβεία. Παρά το γεγονός ότι το COVID-19 επηρέασε σχεδόν κάθε εθνική αεροπορική εταιρεία, η Cyprus Airways συνέχισε να πραγματοποιεί πτήσεις χωρίς διακοπή και έχει προσφέρει βασικές υπηρεσίες επαναπατρισμού, δρομολογημένες καθώς και ναυλωμένες πτήσεις.

Η εταιρεία κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για να προστατεύσει το πολύτιμο εργατικό δυναμικό της και χρησιμοποίησε τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας για στρατηγικό σχεδιασμό, ανάπτυξη ικανοτήτων, εκπαίδευση και αναβάθμιση της ομάδας, ενώ συνέχιζε να εκτελεί βασικές πτήσεις. Το νέο πρόγραμμα έχει ως στόχο την προσέλκυση του τουρισμού και τη στήριξη των αναγκών των Κυπρίων για ταξίδια σε ένα ευρύ φάσμα συναρπαστικών προορισμών.

Πρωτοπόρος στην Κυπριακή ταξιδιωτική αγορά, η Cyprus Airways με την επωνυμία του εθνικού αερομεταφορέα, έχει τη βάση της στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας.

 

Ο CΟO της Cyprus Airways, Γιώργος Μαυρόκωστας, δήλωσε: «Το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα και οι διευρυμένοι προορισμοί θα δώσουν άνεση στους πολλούς ενδιαφερόμενους στον κλάδο της φιλοξενίας της Κύπρου και ανυπομονούμε να παίξουμε σημαντικό ρόλο στη στήριξη του τουρισμού, όπως πάντα κάναμε. Σύντομα θα ανακοινώσουμε νέους προορισμούς για την περαιτέρω στήριξη της ανάκτησης ταξιδιών στην Κύπρο»

 

Για κρατήσεις και πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας cyprusairways.com

 

Σχετικά με τη Cyprus Airways

Η Cyprus Airways, με βάση τη Λάρνακα,  πραγματοποιεί πτήσεις προς Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Όλες οι πτήσεις της εταιρίας  πραγματοποιούνται  με αεροσκάφη Airbus A319, χωρητικότητας 144 θέσεων Οικονομικής.

Τον Ιούλιο 2018 η Cyprus Airways ολοκλήρωσε με επιτυχία  την επιθεώρηση που έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος IOSA (Επιχειρησιακός Έλεγχος Ασφάλειας της ΙΑΤΑ) που αποτελεί ένα από τα υψηλότερα πρότυπα στον κόσμο για την ασφάλεια των αερομεταφορών. Τον Οκτώβριο 2018, η εταιρεία έγινε μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA).

Ο μακροπρόθεσμος στόχος της εταιρείας είναι να συμβάλει στην αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού στην Κύπρο, ενώ παράλληλα να διευρύνει τις ταξιδιωτικές επιλογές των Κυπρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας cyprusairways.com ή τις σελίδες μας στο Facebook και το Instagram.

Πληροφορίες για τα ΜΜΕ: Κική Χάιδα  +357 24 020 976,  kiki.haida@cyprusairways.com

 Κύριες Ειδήσεις

Translate »