Παρουσίαση του Σχεδίου Χορηγιών για τη Ψηφιακή Αναβάθμιση των Επιχειρήσεων


Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) σε συνεργασία με το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου & Βιομηχανίας διοργανώνει ενημερωτική παρουσίαση του νέου σχεδίου χορηγιών με τίτλο «Σχέδιο Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 15.30-17.30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Υπουργείου Οικονομικών στη Λευκωσία.

 

Σκοπός του σχεδίου είναι η ενίσχυση του βαθμού ενσωμάτωσης της ψηφιακής τεχνολογίας σε νέες ή υφιστάμενες μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.

Η χρηματοδοτική ενίσχυση συνίσταται στην παροχή χορηγίας σε καθορισμένες επιλέξιμες δαπάνες (π.χ. λογισμικά, εξοπλισμός, υπηρεσίες cloud, digital marketing, social media, e-shop, κλπ) για την εφαρμογή και αξιοποίηση της ψηφιακής αναβάθμισης.

Το ποσοστό της δημόσιας χρηματοδότησης είναι 50% του συνολικού εγκεκριμένου/επιλέξιμου προϋπολογισμού της πρότασης με ανώτατο ποσό επιλέξιμου προϋπολογισμού τις €25,000 για τον τομέα της Μεταποίησης και €20,000 για τις Υπηρεσίες. Είναι η πρώτη φορά που προκηρύσσεται στη χώρα μας σχέδιο χορηγιών για ψηφιακή αναβάθμιση των επιχειρήσεων. Η παρουσίαση του σχεδίου θα γίνει από στελέχη του Υπουργείου.

Η δήλωση συμμετοχής να αποσταλεί στην ΟΕΒ email: mgregoriou@oeb.org.cy το αργότερο μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου 2019.

Η συμμετοχή στην παρουσίαση είναι δωρεάν.Κύριες Ειδήσεις

Translate »