Breaking News

Παρουσίαση επιχείρησης: Κέντρο Αισθητικής Άγιος Πορφύριος


Ο κύριος στόχος του Κέντρου Αισθητικής Άγιος Πορφύριος είναι να δημιουργήσει μια κουλτούρα και ήθος πελατοκεντρικής ποιότητας, αποτελεσμάτων και καινοτομίας. Θα διασφαλίσουμε ότι όλο το κέντρο αισθητικής μας διαθέτει τα πιο πρόσφατα μηχανήματα, προϊόντα και πρωτόκολλα που προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα για τους πελάτες. Όλες οι νέες θεραπείες και τεχνολογίες μας υποβάλλονται σε μια εκτεταμένη διαδικασία εσωτερικών δοκιμών πριν γίνουν μέρος του προγράμματος θεραπείας πελατών, για να εξασφαλίσουμε ευχαριστημένους, πιστούς πελάτες και ότι παρέχουμε άρτια αποτελέσματα κάθε φορά.

 

 1. Alma Accent Prime

Λιπόλυση – Λιποδιάλυση – Σύσφιξη – Καταπολέμηση κυτταρίτιδας

Μπράτσα & Πλάτη

 • Περιμετρική μείωση
 • Σύσφιξη δέρματος

Περιοχή κοιλιας – στομάχι

 • Περιμετρική μείωση
 • Περίγραμμα σώματος
 • Σύσφιξη δέρματος

Πόδια (μηροί και γλουτοί)

 • Περιμετρική μείωση
 • Θεραπεία κυτταρίτιδας
 • Περίγραμμα σώματος
 • Σύσφιξη του δέρματος

 

 1. VIVACE μικροβελονισμός με μεσοθεραπεία

Με το VIVACE microneedling, τα ηλεκτρόδια μικροβελόνας παρέχουν ενέργεια απευθείας στο χόριο, επομένως η θερμική διέγερση προκαλεί την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.

Σε διάστημα δύο ημερών γίνεται μεσοθεραπεία με πολλαπλές ενέσεις με βελόνες στο χόριο, όπου εγχύεται υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια κολλαγόνου και αντιφλεγμονώδεις παράγοντες ακμής. Τα οφέλη αυτής της θεραπείας είναι η επούλωση ουλών ακμής, σβήσιμο ρυτίδων και αναζωογόνηση δέρματος με μη επεμβατκή θεραπεία.

 

 

 1. Botox – FillersMesotherapy

Οι ενέσεις Botox (Botulinum toxin) χαλαρώνουν τους μύες του προσώπου σας για να εξομαλύνουν τις γραμμές και τις ρυτίδες, όπως τα πόδια της χήνας και τις γραμμές του συνοφρυώματος. Δεν είναι μόνιμο – συνήθως διαρκεί περίπου 3 ή 4 μήνες.

Το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ (ΗΑ) είναι ένας τύπος προσωρινού δερματικού πληρωτικού. Το υαλουρονικό οξύ βρίσκεται φυσικά σε όλο το σώμα, με τις υψηλότερες συγκεντρώσεις στις αρθρώσεις, τα μάτια και το δέρμα. Στο δέρμα το υαλουρονικό οξύ προσελκύει νερό, το οποίο επιτρέπει στο δέρμα να γίνει πιο ενυδατωμένο. Καθώς μεγαλώνουμε, το λίπος, οι μύες, τα οστά και το δέρμα του προσώπου μας αρχίζουν να λεπταίνουν. Αυτή η απώλεια όγκου οδηγεί είτε σε βυθισμένη είτε σε χαλαρή εμφάνιση του προσώπου, λεπτές γραμμές, ρυτίδες, πτυχές και λεπτά χείλη. Το ενέσιμο HA χρησιμοποιείται για τη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων, πτυχών του προσώπου και για τη δημιουργία δομής, πλαισίου και όγκου στο πρόσωπο και τα χείλη. Τα αποτελέσματα του ενέσιμου υαλουρονικού οξέος φαίνονται αμέσως.

Η μεσοθεραπεία είναι μια τεχνική που χρησιμοποιεί ενέσεις βιταμινών, ενζύμων, ορμονών και φυτικών εκχυλισμάτων για την αναζωογόνηση και τη σύσφιξη του δέρματος.

Οι παραπάνω υπηρεσίες ή/και αισθητικές επεμβάσεις θα εκτελεστούν από τον δρ.Γιώργο Βασιλείου, χειρουργό κεφαλής και τραχήλου. Όπως επίσης και με το κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό.

 

 

 1. Νήματα προσώπου

Είναι μια καινοτόμος μη-επεμβατική τεχνική, η οποία χρησιμοποιεί εξειδικευμένα νήματα για ανόρθωση του δέρματος, σύσφιξη της επιδερμίδας, λείανση των ρυτίδων σε πρόσωπο, λαιμό και γνάθο. Αυτή η επαναστατική θεραπεία προσφέρει αποτελέσματα συγκρίσιμα με ένα facelift, χωρίς τον πόνο, το χρόνο ανάρρωσης ή τους κινδύνους ενός χειρουργείου. Είναι ιδανικό για ασθενείς με ήπια έως μέτρια πτώση του δέρματος γύρω από το λαιμό, τις παρειές και τη γνάθο.

PDO και COG νήματα είναι η τελευταία τάση στην αισθητική ιατρική παγκοσμίως καθώς προσφέρει ένα φυσικό αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στην ανάπλαση της επιδερμίδας καθώς επάγει την αυτόλογη παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος. Φτιάχνονται από πολυδιοξανόνη και χρησιμοποιούνται κυρίως στα χειρουργεία. Πλέον εισέρχονται ραγδαία στην αισθητική ιατρική λόγω της ικανότητάς τους να δημιουργούν τάση και λείανση στο χαλαρωμένο δέρμα και τις ρυτίδες. Πέρα από το άμεσο αποτέλεσμα, παράγεται κολλαγόνο κι ελαστίνη που συμβάλλουν στη νεανική και πιο σφριγηλή εμφάνιση της επιδερμίδας, η οποία συνεχίζεται ακόμα και μετά την απορρόφηση των νημάτων.

Οι παραπάνω υπηρεσίες εκτελούνται απο την δρ. Τζίνα Κορφιάτη, πλαστικός χειρουργός.

 

 

 1. Βλεφαροπλαστική

Καθώς όμως μεγαλώνουμε, το δέρμα γύρω από τα μάτια μας αλλάζει. Τα βλέφαρα «βαραίνουν» κι εμφανίζονται «σακούλες» κάτω από τα μάτια, που μας κάνουν να φαινόμαστε κουρασμένοι, νυσταγμένοι και γερασμένοι.

Επιπλέον, η έκθεση στον ήλιο, το κάπνισμα και τα γονίδια επιταχύνουν την εμφάνιση σημαδιών γήρανσης στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

Η βλεφαροπλαστική είναι μια ασφαλής κι αποτελεσματική πλαστική χειρουργική επέμβαση για αισθητικούς σκοπούς, που αποκαθιστά τη φυσική και νεανική εμφάνιση των ματιών.

Στοχεύει στο να δώσει ένα πιο νεανικό σχήμα στα βλέφαρα, αφαιρώντας το περίσσιο δέρμα, μύες και λίπος στο άνω ή κάτω βλέφαρο – ή και στα δύο.

Τα αποτελέσματα της βλεφαροπλαστικής διαρκούν αρκετά χρόνια, ενώ μπορεί να είναι και μόνιμα για τους περισσότερους ασθενείς.

 

 

 1. Μεταμόσχευση μαλλιών

Η ανδρογενετική αλωπεκία χαρακτηρίζει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ανδρών παγκοσμίως. Πρόκειται για παθολογική σταδιακή τριχόπτωση από το τριχωτό της κεφαλής και τελικό εκφυλισμό των τριχοθυλακίων που δεν παράγουν πλέον τρίχες. Αυτή η εξέλιξη οδηγεί σε μόνιμη τριχόπτωση. Είναι ένας συνδυασμός γεννητικής προδιάθεσης και επίδρασης των ανδρογόνων ορμονών (τεστοστερόνη) στα μαλλιά. Η ανδρογενετική αλωπεκία μπορεί να εμφανιστεί και στις γυναίκες, καθώς είναι μια γενετικά προδιατεθειμένη κατάσταση και μπορεί να είναι κληρονομική σε όλους τους ανθρώπους. Στις γυναίκες η τριχόπτωση εμφανίζεται με διαφορετικό μοτίβο, καθώς η κοινή φαλάκρα όπως αυτή που παρατηρείται στους άνδρες δεν είναι η συνηθισμένη περίπτωση.

Η μεταμόσχευση μαλλιών παραμένει μέχρι σήμερα η μόνη άμεση λύση στο πρόβλημα της ανδρογενετικής αλωπεκίας/κοινής φαλάκρας, η οποία ουσιαστικά βοηθά στη διατήρηση της φυσικής εικόνας του τριχωτού της κεφαλής. Η μέθοδος FUE (follicular unit extraction) αφορά την εξαγωγή ενός προς ένα δερματικών μικροεμφυτευμάτων/μοσχευμάτων που περιέχουν διαφορετικό αριθμό τριχοθυλακίων το καθένα και προέρχονται από το πίσω – ινιακό τμήμα του τριχωτού της κεφαλής.

 

Στοιχεία επικοινωνίας του Agios Porfirios Aesthetics

Τηλ : 24 523900

E-mail: iatrikokentroagiosporfirios@gmail.com

Instagram: agiosporfiriosaesthetics

Website: www.agiosporfirios.com

 

 Κύριες Ειδήσεις

Translate »