Οι «πρώτοι» ένοικοι του Metropolis Mall


Αισιοδοξία ότι ο στόχος για λειτουργία του εμπορικού κέντρου Metropolis Mall στη Λάρνακα θα επιτευχθεί και θα είναι έτοιμο να δεχθεί τους πρώτους του επισκέπτες πριν τις χριστουγεννιάτικες γιορτές του 2020, συνεχίζουν να εκφράζουν στελέχη της ιδιοκτήτριας εταιρείας, Acsion.

 

Η αισιοδοξία προκύπτει από το ότι έχει ήδη ολοκληρωθεί η πρώτη φάση των κατασκευαστικών έργων αρκετά γρήγορα και πλέον το έργο εισέρχεται στη δεύτερη φάση της κατασκευής η οποία ανατέθηκε και πάλι στην εργοληπτική εταιρεία Αδελφοί Ιακώβου. Με αυτά τα δεδομένα, δεν θεωρείται απίθανο το εμπορικό κέντρο της Λάρνακας να ολοκληρωθεί πριν το τέλος του 2020.
Από εμπορικής πλευράς, οι πληροφορίες λένε πως έχουν κλείσει και επίσημα ο πρώτες συμφωνίες με σημαντικούς ενοίκους. Ανάμεσα στους πρώτους που συμφώνησαν, φαίνεται πως είναι ο όμιλος Συμεωνίδης, τόσο με τα καταστήματα Marks & Spencer όσο και τα καφέ Costa Coffee. Επίσης, συμφωνία φαίνεται πως έγινε και με τον Όμιλο Mallouppas & Papacostas η οποία αφορά τα καταστήματα Stradivarius, Mango, Intimissimi, Calzedonia και Tezenis. Επίσης, συμφωνία έχει υπογραφεί και με τα καταστήματα Beauty Line  και Holland & Barrett της X. A. Παπαέλληνας αλλά και με τα Mac και Inglot της Κώστας Παπαέλληνας.
Παράλληλα, σε προχωρημένο στάδιο είναι οι επαφές και με άλλους γνωστούς ομίλους στην Κύπρο, όπως για παράδειγμα με τις υπεραγορές ΑΛΦΜΕΓΑ αλλά και τον Όμιλο Saywear (Zara κτλ). Επίσης, επαφές γίνονται και για κάθοδο brands που σήμερα δεν υπάρχουν στην Κύπρο και για τα οποία έχει υπάρξει ενδιαφέρον για να έχουν καταστήματα και παρουσία στο νέο εμπορικό κέντρο.

 Κύριες Ειδήσεις

Translate »