Μοναδική ευκαιρία για μεγάλη ανάπτυξη στην παραλία Σοφτάδων στη Λάρνακα


Πηγή: inbusiness.com.cy

Παραθαλάσσιο κτήμα έκτασης 38,324 τ.μ. στην κοινότητα Μαζωτός της επαρχίας Λάρνακας διαθέτει προς πώληση η Altamira Real Estate μέχρι την Τρίτη 25 Αυγούστου, μέσω της ιστοσελίδας της www.altamirarealestate.com.cy.

Το ακίνητο αποτελεί μοναδική ευκαιρία για επένδυση από επαγγελματίες ανάπτυξης γης ή επενδυτές που ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε ενιαία τουριστική ή εμπορική ανάπτυξη. Με πρόσωπο στη θάλασσα που εκτείνεται γύρω στα 200 μέτρα αλλά και πρόσοψη σε δημόσιο εγγεγραμμένο δρόμο, το ακίνητο είναι ιδανικό για ανάπτυξη μεγάλης κλίμακας, όπως συγκρότημα παραθεριστικών κατοικιών ή ξενοδοχειακή μονάδα.

Το ακίνητο βρίσκεται στην παραλία Σοφτάδων και διατίθεται προς πώληση στην ενδεικτική τιμή των €5.700.000.

Μια περιοχή με πολύ καλές προοπτικές ανάπτυξης
Συγκεκριμένα, το ακίνητο βρίσκεται μόλις τρία χιλιόμετρα από την κοινότητα Μαζωτού, σε μια περιοχή όπου μερίδα επενδυτών εξετάζει την ανάπτυξη τουριστικών και αθλητικών εγκαταστάσεων, σε μια μαγευτική και παρθένα παραλία απαράμιλλης ομορφιάς.

altamiramazotos2

Επιπρόσθετα, σημειώνεται πως το ακίνητο γειτνιάζει με τις τουριστικές περιοχές των κοινοτήτων Κιτίου, Περβολιών και Μενεού οι οποίες τα τελευταία χρόνια γνωρίζουν έντονη τουριστική ανάπτυξη, με μεγάλο αριθμό οργανωμένων τουριστικών συγκροτημάτων. Επομένως, η επικείμενη έλλειψη μεγάλων παραθαλάσσιων τεμαχίων στις εν λόγω περιοχές, αναμένεται να στρέψει την προσοχή των επενδυτών δυτικότερα, προς την περιοχή της παραλίας Σοφτάδων.

Κατάλληλο για ανάπτυξη μικτής χρήσης ή ξενοδοχειακή μονάδα
Με συνολικό εμβαδόν που ανέρχεται στα 38.324 τ.μ. και παραλιακό πρόσωπο στη θάλασσα περί τα 200 μέτρα, το ακίνητο είναι κατάλληλο για ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδας ή/και συγκροτήματος εξοχικών κατοικιών με εμπορικές χρήσεις. Βρίσκεται εντός τουριστικής ζώνης κατηγορίας Τ2α και διαθέτει συντελεστή δόμησης 45%, ο οποίος εγγυάται ένα εύρυθμα δομημένο περιβάλλον. Είναι διαθέσιμο για άμεση αξιοποίηση, καθώς διαθέτει ομαλή επιφάνεια και ορθογώνιο σχήμα, ενώ εφάπτεται σε εγγεγραμμένο δρόμο με πρόσοψη 160 μέτρα, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση προς τις γύρω περιοχές.

altamiramazotos3

Σημαντικό πλεονέκτημα, ιδιαίτερα για ξένους επενδυτές, αποτελεί το γεγονός ότι το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 15 λεπτών από το αεροδρόμιο Λάρνακας, κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες που προσφέρει η πόλη και τα γειτονικά χωριά της επαρχίας. Επιπρόσθετα, σημειώνεται ότι προσφέρει εύκολη πρόσβαση στις γειτονικές κοινότητες και την τουριστική περιοχή, ενώ εκτός από τις παραλίες της περιοχής βρίσκεται πολύ κοντά σε σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής, όπως, μεταξύ άλλων, το Camel Park, το Πάρκο Γλυπτικής «Πετραίον» και το πολυτελές τουριστικό θέρετρο «Aldiana Zypren».

Ακόμη, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το κράτος έχει δρομολογήσει μεγάλο αριθμό έργων και υποδομών στην περιοχή, όπως μεταξύ άλλων, η μαρίνα στην παραλία Σοφτάδων, η οποία θα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το εν λόγω τεμάχιο, και θα διαθέτει 150 θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη αναψυχής. Επιπλέον, το έργο θα εξυπηρετείται από χερσαία ανάπτυξη με τουριστικό χωριό, ξενοδοχειακή μονάδα και ανεξάρτητες κατοικίες.

Υποβολή προσφορών μέχρι την Τρίτη 25 Αυγούστου
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις προσφορές τους στο offers@cy.altamiraam.com  το αργότερο μέχρι τις 25 Αυγούστου 2020.  Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 8000 8200.

 Κύριες Ειδήσεις

Translate »