Μήνας Ζυμαρικών & Αγάπης ο Οκτώβριος για τα Μακαρόνια Μιτσίδη


Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, τα μακαρόνια ΜΙΤΣΙΔΗ δεν θα γιορτάσουν μόνο την Παγκόσμια Μέρα Ζυμαρικών στις 25 Οκτωβρίου αλλά ολόκληρο τον Οκτώβριο, αφού για δεύτερη συνεχή χρονιά, η εταιρεία ΜΙΤΣΙΔΗ θα μετατρέψει ολόκληρο τον Οκτώβριο σε Μήνα Ζυμαρικών και Αγάπης.

Και φέτος, η Παγκύπρια αυτή εκστρατεία Κοινωνικής Ευθύνης στόχο έχει να συνεισφέρει στην ευημερία παιδιών που έχουν ανάγκη την αγάπη και στήριξη μας. Έτσι, για κάθε πακέτο ζυμαρικών ΜΙΤΣΙΔΗ που θα πωλείται ανά το Παγκύπριο για ολόκληρο τον Οκτώβριο, η εταιρεία θα προσφέρει 2 σέντ προς το ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΟ ΊΔΡΥΜΑ.

Αναφερόμενη στην πρωτοβουλία αυτή, η Διευθύντρια Μάρκετιγκ της εταιρείας, Μαριέττα Μιτσίδου, ανέφερε ότι η επιλογή της στήριξης του ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ βασίστηκε στο εξαιρετικό έργο που το Ίδρυμα αυτό επιτελεί, ιδιαίτερα σε ότι αφορά στο όραμα του για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα . Διευκρίνισε ότι όλα τα έσοδα από την εκστρατεία αυτή θα διατεθούν για την αγορά εργαστηριακού εξοπλισμού που χρειάζεται το νέο Εξειδικευμένο Κέντρο Παιδικού Καρκίνου του ιδρύματος και συγκεκριμένα δύο θερμικών κυκλοποιητών για τον γενετικό έλεγχο παιδιών με καρκίνο.

mitsideskaraiskakeio2

Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, Δρ. Πόπη Κανάρη, δήλωσε πως το Ίδρυμα, με την ίδρυση του νέου Διαγνωστικού και Ερευνητικού Κέντρου για τον παιδικό καρκίνο και τη στήριξη της κλινικής εφαρμογής στοχευμένων θεραπειών, προσδοκεί ότι θα βοηθήσει στη πιο αποτελεσματική θεραπεία και μείωση των ποσοστών θνησιμότητας παιδιών με καρκίνο. Ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία ΜΙΤΣΙΔΗ για αυτή την πρωτοβουλία, σημειώνοντας ότι η εκστρατεία αυτή είναι ένα έμπρακτο παράδειγμα καλής πρακτικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στην Κύπρο.

mitsideskaraiskakeio3

Τέλος, κάλεσε το κοινό να αγκαλιάσει την εκστρατεία αυτή και να συνεχίζει να στηρίζει με κάθε τρόπο το όραμα του Ιδρύματος για έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα.

mitsideskaraiskakeio4


Κύριες Ειδήσεις

Translate »