Θλίψη στον εμπορικό κόσμο της Λάρνακας-Έφυγε από τη ζωή ο Άκης Σταύρου


Συλλυπητήρια εκφράζουν ο Δήμος Λάρνακας και η Γ.Σ. ΠΟΒΕΚ Λάρνακας-Αμμοχώστου, για τον αδόκητο θάνατο του Άκη Σταύρου, Προέδρου του Συνδέσμου Καταστηματαρχών του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου της πόλης.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας συμμετέχουν στο βαρύ πένθος για τον αδόκητο θανάτου του Άκη Σταύρου και εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση τους προς τους οικείους του».

Η Λάρνακα «έχασε ένα συνετό και κοινωνικά ευαίσθητο άνθρωπο του οποίου το ήθος, η προσφορά και οι ενέργειες θα παραμείνουν ανεξίτηλες. Ο Άκης Σταύρου ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Καταστηματαρχών του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου της Λάρνακας, συνέβαλε καθοριστικά χωρίς να υπολογίζει το προσωπικό του κόστος, στις προσπάθειες που καταβάλλει ο Δήμος για την αναβάθμιση και στήριξη του εμπορικού πυρήνα της πόλης».

Εξάλλου σε ανακοίνωση της Γ.Σ. ΠΟΒΕΚ Λ/κας-Αμ/στου εκφράζει «το συγκλονισμό της και την απέραντη θλίψη της για τον άδικο και πρόωρο χαμό του φίλου, μέλους και στελέχους της Άκη Σταύρου – Μπλάκη, που για πέραν των 30 ετών, υπήρξε μέλος της Οργάνωσης, μέλος της Επαρχιακής της Επιτροπής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Συντεχνίας».

Ακόμα πιο σημαντική, προστίθεται στην ανακοίνωση «ήταν η συμμετοχή και προσφορά του στον Σύνδεσμο του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου της Λάρνακας, άλλοτε σαν μέλος  του Διοικητικού Συμβουλίου και άλλοτε  σαν Πρόεδρος του Συνδέσμου, θέση την οποία εγκαταλείπει σήμερα απρόσμενα”.

Η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεστεί την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, στις 12 μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης.Κύριες Ειδήσεις

Translate »