Θλίψη… Απεβίωσε σε ηλικία 47 ετών ο ιδρυτής του Ergo Home, Κυριάκος Στέλιου


Πηγή: reporter.com.cy

 

Θλίψη σκόρπισε στον επιχειρηματικό κόσμο η είδηση του θανάτου, του ιδρυτή του Ergo Home, Κυριάκου Στέλιου.

Ο Κυριάκος Στέλιου, έδινε μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο, το πρωί του Σαββάτου άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 47 ετών.

Ο Κυριάκος Στέλιου, μαζί με τον Κώστα Μαυρομάτη, ίδρυσαν το 1996 την Cucina & Cucina, το οποίο στη συνέχεια μετονομάστηκε σε Ergo Home Group και από τότε είχε ενεργό δράση στην κυπριακή επιχειρηματική ζωή. Το όραμά του ήταν πάντα να μεγαλουργεί στο χώρο της δημιουργίας ενός σπιτιού. Προσπαθούσε πάντα να έχει συνεργασία με τις καλύτερες μάρκες. Ο Κυριακός Στέλιου χαρακτηρίστηκε ως δουλευταράς, ένας άνθρωπος που δεν εφησυχαζόταν.

Κατά την ίδρυσή της, η εταιρεία το 1996 δραστηριοποιήθηκε αρχικά με την εισαγωγή ιταλικών εντειχισμένων κουζινών στην κυπριακή αγορά. Στη μακρόχρονη πορεία της έχει ταυτίσει το όνομά της με την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας και σχεδιασμού, υψηλής αισθητικής και καινοτομίας προς τους πελάτες και συνεργάτες της.

Ο όμιλος σήμερα διατηρεί πολλές εταιρείες και με εκτενή παρουσία στο λιανεμπόριο, αντιπροσωπεύοντας διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες. Οι εταιρείες του ομίλου, Cucina & Cucina, Studio Arclinea, B&B Italia, Living, Living Plus, Living Contract και Ergo Energy προσφέρουν ολοκληρωμένες οικιακές και επιχειρηματικές λύσεις σε κουζίνες, ερμάρια, πόρτες, έπιπλα, accessories και φωτοβολταϊκά. Με εκθεσιακούς χώρους σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα και μια ομάδα περισσότερων από 100 αφοσιωμένων επαγγελματιών, ο οργανισμός μπορεί να αναλάβει τον σχεδιασμό και την εκτέλεση οποιουδήποτε έργου, ανεξαρτήτως μεγέθους και απαιτήσεων.

Η εταιρεία, σε ανακοίνωση προς τους υπαλλήλους, αναφέρει πως «δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά, δυστυχώς χάσαμε τον Κούλλη. Αυτή η μάχη που όλοι θέλαμε τόσο πολύ να κερδίσει μάλλον ήταν άνιση.

Πολλοί από εσάς γνωρίζετε τον Κούλλη για πολλά χρόνια αλλά δεν ήθελε πολύ χρόνο κάποιος μαζί του για να καταλάβει τι χαρακτήρας ήταν. Ένας ευγενικός άνθρωπος, καλοσυνάτος, πρόθυμος να βοηθήσει οποιονδήποτε είχε ανάγκη, δυναμικός και αποφασισμένος να πετύχει τους στόχους που έθετε, και αγαπούσε με όλη του την ψυχή την οικογένεια του αλλά και αυτή την εταιρεία.

Αναγνωρίζοντας πόσο δύσκολο θα είναι, θα πρέπει να φανούμε όλοι δυνατοί και να προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να πετύχουμε όσα και ο ίδιος ο Κούλλης είχε βάλει σαν στόχο για την Ergo και ήθελε να πετύχει.

Θα μας λείψεις αφάνταστα αγαπημένε μας Κούλλη».Κύριες Ειδήσεις

Translate »