Η VTTV βοηθάει για τη σίτιση μαθητών στο Δημοτικό σχολείο Ζυγίου-Μαρί


Η VTTV  Vasiliko Ltd (VTTV) στηρίζει τον θεσμό του ολοήμερου σχολείου και προσέφερε χρηματικό ποσό στο σχολείο Ζυγίου – Μαρί για κάλυψη των αναγκών σίτισης των μαθητών.

 

Σε γραπτή ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται ότι «η VTTV στηρίζει τις Κοινότητες της περιοχής όπου δραστηριοποιείται σε τομείς που αφορούν την εκπαίδευση, το περιβάλλον και την κοινωνία. Για έβδομη συνεχή χρονιά, με αφορμή και την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, η VTTV ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του Ενιαίου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Ζυγίου – Μαρί για κάλυψη μέρους των εξόδων του προγράμματος σίτισης των μαθητών».

Η εταιρεία «ενισχύοντας τον θεσμό του ολοήμερου σχολείου και παρέχοντας ουσιαστική στήριξη στις οικογένειες της περιοχής, που οι γονείς είτε εργάζονται καθόλη τη διάρκεια της μέρας ή δεν μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά στη σίτιση των παιδιών τους, προσέφερε το ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ, στο ταμείο του Συνδέσμου Γονέων Δημοτικού Σχολείου Ζυγίου – Μαρί για κάλυψη των αναγκών σίτισης των μαθητών».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της VTTV Γιώργος Παπαναστασίου ανέφερε ότι «η εταιρεία είναι αρωγός σε δράσεις που έχουν στόχο την στήριξη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων και ειδικότερα των παιδιών. Με σεβασμό προς τον μαθητή και την οικογένειά του στηρίζουμε το σχολικό πρόγραμμα σίτισης το οποίο προάγει την κοινωνική συνοχή και ταυτόχρονα συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση και επιμόρφωση των παιδιών για τα οφέλη της υγιεινής διατροφής».

Πρόσθεσε ακόμα ότι «η βελτίωση της ποιότητας ζωής των μαθητών και η παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης αποτελούν βασικούς πυλώνες του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει η εταιρεία μας» και διαβεβαίωσε πως η VTTV ως μια κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία θα συνεχίσει να υποστηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο τους κατοίκους της τοπικής κοινότητας.

H Κοινοτάρχης Ζυγίου Γεωργία Μιχαήλ, ευχαρίστησε τη VTTV για την στήριξη που παρέχει προς την Κοινότητα και ειδικότερα προς το σχολείο, προσθέτοντας πως «με την οικονομική βοήθεια της εταιρείας διασφαλίζεται η συνέχιση του προγράμματος σίτισης των μαθητών, το οποίο χαρακτήρισε πολύ σημαντικό και απαραίτητο για την ευημερία των παιδιών».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 Κύριες Ειδήσεις

Translate »