Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Καταστηματαρχών Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Λάρνακας


Πηγή: skalatimes.com

Συνεδρίασε η ΠΟΒΕΚ την Τρίτη για το Εμπορικό Κέντρο Λάρνακας και για εκλογή νέου Δ.Σ.

Με ανακοίνωση της η ΠΟΒΕΚ, (Παγκύπρια Οργάνωση Βιοτεχνών Επαγγελματιών Καταστηματαρχών), κάλεσε τους καταστηματάρχες Λάρνακας στην Εκλογική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Καταστηματαρχών Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Λάρνακας που την περασμένη Tρίτη, 2/11/2021 στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο (Αμμόχωστος) Λάρνακας.

Την Συνέλευση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Λάρνακας Αντρέας Βύρας ο οποίος ενημέρωσεγια τα μέτρα που αποφάσισε ο Δήμος για την ανάκαμψη του Εμπορικού Κέντρου. Ανάμεσα στα μέτρα είναι και ένα συγκεκριμένο application που θα βοηθήσει ιδιαίτερα τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου της πόλης, για το οποίο θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στη συνέλευσης πέρα από το χαιρετισμό του Δημάρχου και την έκθεση δράσης, έγινε και εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Καταστηματαρχών Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Λάρνακας.

Εκλέγηκαν δέκα άτομα τα οποία θα καταρτιστούν σε σώμα μέσα στις επόμενες μέρες.

Το θετικό είναι ότι στην συνέλευση έλαβαν μέρος πέρα των εκατό ατόμων (ιδιοκτήτες καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης, ιδιοκτήτες χώρων εστιασης και άλλοι)Κύριες Ειδήσεις

Translate »