Breaking News

YouthLens: Ενώνουν φωνές για τη νεανική επιχειρηματικότητα


Νέοι άνθρωποι από τη Λάρνακα στηρίζουν την εξέλιξη

Μία ομάδα νέων ανθρώπων στη Λάρνακα, με το όνομα YouthLens, δημιουργήθηκε με κίνητρο την πνευματική, επαγγελματική και κοινωνική εξέλιξη των νέων αλλά και την ενδυνάμωση της συμμετοχής τους στα κοινά δρώμενα της πόλης, μακριά από κομματικές σκοπιμότητες, στηρίζουν την υλοποίηση των δραστηριοτήτων τους σε 3 βασικούς πυλώνες: (α) τον πυλώνα της Νεανικής Επιχειρηματικότητας, (β) τον πυλώνα των Κοινωνικών και Πολιτιστικών Ζητημάτων και (γ) τον πυλώνα του Διαλόγου και Δημόσιων Συζητήσεων.

Την Κυριακή στις 11 Ιουνίου και ώρα 18:00 μέχρι 20:00 στο Μουσείο Θέασης στη Λάρνακα, ενώπιων μελών και φίλων έγινε η επίσημη παρουσίαση του YouthLens.

Επίτιμοι καλεσμένοι, ο Δήμαρχος Λάρνακας, Αντρέας Βύρας, ο Επίτροπος Εθελοντισμού και ΜΚΟ, Γιάννης Γιαννάκη και ο Πρόεδρος Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, Παναγιώτης Σεντόνας, οι οποίοι επικρότησαν την πρωτοβουλία αυτή και μοιράστηκαν την αισιοδοξία τους για την αρχή μίας καλής συνεργασίας.

 

Η παρουσίαση έγινε από τα μέλη της ομάδας και ήταν σύντομη και περιεκτική. «Αποφασίσαμε να ενώσουμε τις φωνές μας, να εκφράσουμε τις ανησυχίες μας και να διεκδικήσουμε θέση στα δρώμενα της πόλης μας, παίρνοντας συγχρόνως το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί», ανάφερε συγκεκριμένα η Πρόεδρος της ομάδας Χλόη Κωνσταντινίδου. Ενώ η Μικαέλλα Καντόρ, υπεύθυνη του Διαλόγου και Δημόσιων Συζητήσεων ανέφερε πως πολύ σημαντική θα είναι «η συνεργασία με τις τοπικές αρχές και τους άλλους φορείς επίσημους φορείς της πόλης μας».

Η Αριάνα Ζάκου, υπεύθυνη των Κοινωνικών και Πολιτιστικών Ζητημάτων, μοιράστηκε τις σκέψεις της για το όραμα και τις μελλοντικές δράσεις της ομάδας, ενώ ο Δημήτρης Στεφανή, υπεύθυνος της Νεανικής Επιχειρηματικότητας, υποσχέθηκε πως το YouthLens θα δημιουργήσει δίαυλο επικοινωνίας για τους νέους δίνοντας τους την ευκαιρία να πουν τα πράγματα όπως τα βλέπουν «μέσα από το δικό τους φακό».

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »