Wave Tower: Tο νέο εντυπωσιακό της έργο της Dex-Tek Group στην περιοχή λιμανιού (pics-vid)


Η εταιρεία Dex-Tek Constructions & Contractors Ltd είναι ο νέος ”παίχτης” στον τομέα τον κατασκευών στην πόλη μας. Πρόκειται για μια νεοσύστατη εταιρεία με ιδρυτή τον κ. Μάριο Καρεκκλά, έναν συμπολίτη μας επιχειρηματία με πολυετή παρουσία στον τομέα των κατασκευών στο Ντουμπάι. Ο κος Καρεκκλάς μπορεί στην Κύπρο να κάνει τώρα τα πρώτα του επιχειρηματικά βήματα όμως στο Εμιράτο του Ντουμπάϊ έχει υπό την ιδιοκτησία του την εταιρεία M.K ROYAL DIAMOND GROUP κάτω από την οποία υπάγονται οι εταιρείες FP GLOBAL DEVELOPMENT και Dex-Tek Constructions & Contractors Ltd.

 

H εταιρεία αυτή τη στιγμή υλοποιεί ταυτόχρονα 6 οικιστικά έργα και έχει στα σκαριά άλλα 6. Πρόσφατα παρουσίασε το νέο της έργο το οποίο θα αποτελέσει ορόσημο για την εταιρεία. Πρόκειται για το πολυτελές οικιστικό έργο ”Wave Tower” το οποίο θα ανεγερθεί στην περιοχή λιμανιού και συγκεκριμένα στο χώρο όπου βρισκόταν το νυχτερινό κέντρο ΦΑΝΤΑΣΙΑ. To Wave Tower θα είναι ένα μοναδικό έργο για πολύ εξεζητημένους πελάτες που ψάχνουν κάτι περισσότερο από ένα διαμέρισμα.

Το έργο θα προσφέρει κυρίως διαμερίσματα 2 υπνοδωματίων ενώ στον 9ο όροφο θα υπάρχει ένα διαμέρισμα 3ων υπνοδωματίων. Στους πρώτους 3 ορόφους θα στεγαστούν τα γραφεία της Dex-Tek Group.

Για το συγκεκριμένο έργο μίλησε στην ιστοσελίδα μας ο κος Καρεκλάς, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας. Ο κ. Καρεκλάς μας ανέφερε ”ότι με το έργο The Wave, ως Dex – Tek Group θέλουμε να ξεφύγουμε από το πλαίσιο της οικιστικής ανάπτυξης με σπίτια και πολυκατοικίες όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, δηλαδή με 5-6 ορόφους κτλ.. Σίγουρα αυτά αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά των εργασιών μας, όμως στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έργα ορόσημα για την πόλη τα οποία θα ενισχύσουν σε μεγάλο βαθμό την τοπική οικονομία και θα δώσουν τη δική τους πινελιά στην εικόνα της Λάρνακας γενικότερα”.

 

 

Για ποιο λόγο επιλέξατε τη συγκεκριμένη περιοχή για αυτό το έργο; 

Ως Dex – Tek πιστεύουμε ότι το μέλλον της Λάρνακας είναι η περιοχή λιμανιού και η προέκταση της προς την τουριστική περιοχή Δεκέλειας εξού και η επιλογή μας. Η λειτουργία του ξενοδοχείου Radisson Blu έχει δώσει μια άλλη ταυτότητα στην περιοχή η οποία για χρόνια ήταν παραμελημένη.

Βλέπουμε ότι τόσο εμείς όσο και άλλες εταιρείες έχουν προχωρήσει σε αγορές οικοπέδων γύρω από το Radisson Blu για αναπτύξεις οικιστικών έργων καθώς η υποδομή του ξενοδοχείου, τόσο με το Q Plaza όσο και και με τις υψηλής επιλογές σε εστίαση, δημιουργούν ένα μοναδικό πλεονέκτημα για τους υποψήφιους μας πελάτες. Με το Wave Tower ερχόμαστε να εμπλουτίσουμε την περιοχή λιμανιού καθώς θα αποτελεί το 2ο πιο ψηλό κτίριο της περιοχής μετά το Radisson Blu.

Φυσικά είμαστε και σε αναμονή των εξελίξεων σε σχέση με την προσφορά του μεγαλεπίβολου έργου λιμανιού – μαρίνας το οποίο θα αλλάξει πλήρως τα δεδομένα στην περιοχή και στην πόλη γενικότερα.

 

Τι είναι αυτό που θα μπορεί να θεωρηθεί κίνητρο για κάποιον να αγοράσει ένα διαμέρισμα στο Wave Tower; 

Στόχος μας είναι να φέρουμε στην πόλη ένα έργο υψηλού επιπέδου που θα προσελκύσει εξίσου υψηλού επιπέδου πελάτες. Στα πλαίσια αυτά, η εταιρεία μας θα προσφέρει στον κάθε αγοραστή ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο μάρκας Mercedes.  Δηλαδή ο πελάτης της Dex-Tek πέραν από ένα πολυτελές διαμέρισμα θα παίρνει και ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

 

Mπορείτε να μας το εξηγήσετε καλύτερα αυτό;

Βεβαίως, η εταιρεία μας έχει προβεί σε μια στρατηγική συνεργασία με την Μercedes όπου ο κάθε αγοραστής μας με την παράδοση των κλειδιών του διαμερίσματος του θα μπορεί αν πηγαίνει στη Mercedes και να παραγγέλνει ένα αυτοκίνητο της επιλογής του μέχρι €50,000.   Mπορείτε να αντιληφθείτε πόσο σημαντικό είναι για έναν ξένο αλλά και για έναν Κύπριο αγοραστή αυτό το κίνητρο που δίνουμε.

 

Το νέο ”σπίτι” της Dex – Tek 

Το Wave Tower πέραν από το γεγονός ότι θα αποτελέσει και το νέο ”σπίτι” της Dex – Tek καθώς στους πρώτους 3 ορόφους θα στεγάσει τα νέα της πολυτελή γραφεία.  Σε ερώτηση μας για τη συγκεκριμένη απόφαση ο κος Καρεκλάς μας ανέφερε:  ”Είναι πολύ σημαντικό για την εταιρεία μας να έχουμε παρουσία στο καλύτερο μας έργο και στη συγκεκριμένη λεωφόρο της πόλης για τους λόγους που ανέφερα πιο πριν. Θέλουμε με την ολοκλήρωση του έργου η Dex – Tek να ανέβει επίπεδο σε όλους του τομείς και φυσικά η εικόνα μιας εταιρείας μετρά πολύ.

 

Δείτε πιο κάτω το Wave Tower  σε φωτογραφίες

 

 

H εταιρεία πρόσφατα έχει ανακοινώσει το 2ο της έργο στην περιοχή λιμανιού με την ονομασία DejaVu Residence το οποίο παρουσιάζεται πιο κάτω:

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν στα πιο κάτω στοιχεία επικοινωνίας

 

 Κύριες Ειδήσεις

Translate »