Travelling Bricks: Από τον χυμό ΕΝΑ και τα τουβλάκια LEGO®


Διαδραστική έκθεση με κατασκευές από τουβλάκια LEGO®

Ο χυμός ΕΝΑ στήριξε την έκθεση “Travelling Bricks”, με κατασκευές από τουβλάκια LEGO®, που πραγματοποιήθηκε στο ANNEX 3, ακριβώς δίπλα από το Mall of Cyprus, από Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου μέχρι και την Κυριακή 2 Απριλίου.

Η διαδραστική και εκπαιδευτική έκθεση παρουσίασε την ιστορία των μεταφορικών μέσων, με πάνω από 120 εντυπωσιακά εκθέματα, φτιαγμένα με περισσότερα από 500.000 τουβλάκια LEGO®.

Τα εκθέματα απεικόνιζαν μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα και ιστορικά μεταφορικά μέσα, όπως τον «Τιτανικό», του οποίου το μήκος ξεπερνάει τα 7 μέτρα, ένα τρίμετρο Zeppelin, έναν τρίμετρο πύραυλο και ένα τρίμετρο διαστημόπλοιο.

Σκοπός της έκθεσης, που απευθυνόταν όχι μόνο σε παιδιά, αλλά και σε ενήλικες όλων των ηλικιών, ήταν να ενθαρρύνει τα παιδιά να μάθουν και να διασκεδάσουν ταυτόχρονα, δημιουργώντας τις δικές τους κατασκευές με 200 χιλιάδες LEGO®.

Ο χυμός ΕΝΑ βρισκόταν καθημερινά στην έκθεση με πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς του φίλους, με διασκεδαστικές δραστηριότητες και φυσικά την μασκότ του, τον παιχνιδιάρη «EJ».

Ο χυμός ΕΝΑ είναι ένα προϊόν του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »