TGI Fridays: Προσέφεραν €4.500 στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ακόμα μία ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των εστιατορίων TGΙ Fridays, όπου μέσα από μία δημιουργική πρωτοβουλία κατάφεραν να συλλέξουν 4.500ευρώ για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.
Συγκεκριμένα η αλυσίδα είχε πρόσφατα ανακοινώσει ότι για τα 20χρονα της θα πρόσφερε το συμβολικό ποσό των €0.20 από κάθε ξυστό κουπόνι Fridays που θα εξαργυρωνόταν από τους πελάτες της. Σημειώνουμε ότι δεν επιβλήθηκε καμία απολύτως επιβάρυνση στον πελάτη.
Η Νάσια Ταουξή, διευθύντρια Μάρκετινγκ των εστιατορίων TGI Fridays στην Κύπρο ανέφερε “Αυτή η πρωτοβουλία είναι μια από τις πολλές ενέργειες των εστιατορίων TGI Fridays που συνεισφέρει στα κοινά του τόπου αλλά συνάμα παρουσιάζει το fun spirit των εστιατορίων μας. Στα εστιατόρια Fridays έχουμε υποχρέωση να στηρίζουμε την τοπική κοινωνία και το αποδεικνύουμε έμπρακτα τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια».
Με λαχταριστά πιάτα, πρωτότυπες γεύσεις, αποκλειστικές συνταγές και μοναδικά κοκτέιλς, το TGI Fridays έχει καθιερωθεί στις επιλογές μας είτε ως προορισμός για όλη την οικογένεια είτε ως στέκι για καλό φαγητό και ποτό με φίλους, έχοντας πάντα ως φιλοσοφία το trendy, fun και casual.


Κύριες Ειδήσεις





Translate »