Breaking News

Quality Group: Επίσημο μέλος του Κινέζικου Εμπορικού Επιμελητηρίου Ακινήτων


Με σχετική ανακοίνωση της η Quality Group γνωστοποίησς ότι πλέον αποτελεί επίσημο μέλος του Κινέζικου Εμπορικού Επιμελητηρίου Ακινήτων (CHINA REAL ESTATE CHAMBER OF COMMERCE -CRECC). Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία για την εταιρεία καθώς αποτελεί αυτή τη στιγμή τη μοναδική Κυπριακή εταιρεία που γίνεται μέλος. 

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε τελετή απονομής βραβείων στο Πεκίνο, όπου το Κινέζικο Εμπορικό Επιμελητήριο Ακινήτων καλωσόρισε την Quality Group ως επίσημο μέλος του. Ο Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Επιμελητηρίου, κ Zhong Bin, και Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας, κα Wang Yuqing, παρέδωσαν προσωπικά το βραβείο στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, κ Σάββα Κάκο.

Το βραβείο είναι η επιβράβευση των προσπαθειών που έκανε η εταιρεία τα τελευταία 2 χρόνια για να ενισχύσει τις σχέσεις της με την κινεζική αγορά, ενώ δείχνει το σεβασμό που κατέχει μεταξύ των κλάδο των ακινήτων και τα εξαιρετικά υψηλά επίπεδα ικανοποίησης των πελατών.

Η εταιρεία ξεκίνησε να δραστηριοποιείται με την κινεζική αγορά τα τελευταία 2 χρόνια και κατάφερε να εντάξει σε Κινέζικα επενδυτικά ταμεία μεγάλα έργα κυρίως της πόλης και επαρχίας Λάρνακας, συμβάλλοντας με το δικό της τρόπο στην ανάπτυξη της πόλης.

H Quality Group αυτή την περίοδο αποτελεί μια πολύ σημαντική εταιρεία για την πόλη μας καθώς πέραν από οικιστικά συγκροτήματα έχει σε εξέλιξη σημαντικά έργα που θα αναβαθμίσουν την πόλη μας. Ήδη προχωρά με το μεγάλο έργο της ξενοδοχειακής αλυσίδας Radisson Blu στην περιοχή λιμανιού, έχει ήδη ολοκληρώσει τον όμορφο έργο στο κέντρο της πόλης Quality City Centre ενώ πρόσφατα έχουν ξεκινήσει οι εργασίες κατεδάφισης του πρώην ξενοδοχείου ΚΙΤΙΟΝ στο κέντρο της πόλης, όπου στη  θέση του θα ανεγερθεί μοντέρνο 24όροφο κτίριο.

Αναμφίβολα η εταιρεία έχει αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη της πόλης μας καθώς επενδύει σε τομείς και σημεία όπου η πόλη μας έχει ανάγκη.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »