QBIC City Hotel : Μια νέα άφιξη στο κέντρο της πόλης με χαρακτηριστική αρχιτεκτονική


Μια νέα άφιξη στο κέντρο της πόλης που χαρακτηρίζεται από την υπέροχη και ”εκκεντρική” αρχιτεκτονική της  κάνει εμφανές ότι η Λάρνακα συνεχίζει να αναπτύσσεται με ένα μοναδικό τρόπο.  Ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης , με εξαιρετικές εγκαταστάσεις, πολυτελές περιβάλλον, άψογη φιλοξενία και εξαιρετική κουζίνα.

Το Qbic City Hotel είναι ένα αξιοσημείωτο μέρος στον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης αποτελούμενο από 16 πολυτελή δωμάτια που στοχεύουν στην κάλυψη των αναγκών όλων των επισκεπτών. Διαθέτει ένα χαλαρωτικό και άνετο σκηνικό για τις μέρες που θα περάσει κανείς εκεί, μία αισθητική που αποπνέει ρομαντισμό, καθώς και σε άλλα σημεία μια ξέφρενη διακόσμηση με μοντέρνες πινελιές και ιδιαίτερο χαρακτήρα.

 

 

Είναι ένα όμορφο μικρό ξενοδοχείο που βρίσκεται σε απόσταση 200μ. από τον Παραλιακό Δρόμο των Φοινικούδων και 3 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Τόσο η Εκκλησία του Αγίου Λαζάρου όσο και πολλά άλλα σημεία της πόλης βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση από το Qbic City Hotel.

 

Για όσους ενδιαφέρονται, το ξενοδοχείο παρέχει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς, ενώ ορισμένα του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα-υδρομασάζ. Ωστόσο, άλλα διαθέτουν παντόφλες και δωρεάν προϊόντα περιποίησης  με καθιστικό, ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης.

 

 

Στον χώρο του ξενοδοχείου λειτουργεί και ένα πολύ όμορφο εστιατόριο που προσφέρει μία ποικιλία από επιλογές για πρόγευμα, brunch, μικρά γεύματα  και καφέ κατά τη διάρκεια της ημέρας, επιλεγμένα κρασιά και διάφορα κοκτέιλ για το απόγευμα, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους στο μπαρ.

 

 

Το QBic City Hotel έχει αξιολογηθεί ως αυτό με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής στη Λάρνακα  και αναμένεται να μετατραπεί στο talk of town ξενοδοχείο της πόλης. Η αρχιτεκτονική του είναι έτοιμη να τραβήξει τα βλέμματα πολλών από εμάς, καθώς και ο ιδανικός του χώρος να μας οδηγήσει στην απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση. Τα δωμάτια και οι υπηρεσίες του περιμένουν να φιλοξενήσουν οικογένειες, αλλά και ζευγάρια που θα το επιλέξουν για την άψογη ατμόσφαιρα που διαθέτει.

 

 

Το QBIC City Hotel αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι η στρατηγική που ακολούθησε η πόλη μας με τα μικρά Boutique Hotels εντός κέντρου ήταν και είναι σωστή. Μπορεί να είδαμε ακόμη την τεράστια ξενοδοχειακή μονάδα όμως η συνεχείς ανάπτυξη της ξενοδοχειακής υποδομής της πόλης μας μέσω αυτών των ξενοδοχείων δίνει μια αλλιώτικη ταυτότητα και αισθητικά και αρχιτεκτονικά.

 

 

 

 

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »