Pluton Travel & Tours Ltd: Nέα γραφεία, νέα εικόνα, ίδιες ταξιδιωτικές εμπειρίες


Mια νέα εποχή ξεκινά για την εταιρεία Pluton Travel & Tours Ltd. Η εταιρεία με έδρα την Λάρνακα, ιδρύθηκε στις αρχές του 1995 και έχει καταφέρει να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα ονόματα των πιο επιτυχημένων και αξιόπιστων ταξιδιωτικών γραφείων της Κύπρου.

Η πολυετής εμπειρία του έμψυχου δυναμικού της, σε συνδυασμό με την ευρεία τεχνογνωσία στην οργάνωση και διεκπεραίωση κάθε είδους ταξιδιού και τουριστικής υπηρεσίας, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την επιτυχή ολοκλήρωση των ταξιδιών σας.

Σίγουρα, μια επιχείρηση για να φαίνεται δυνατή προς την αγορά δεν είναι μόνο η ποιότητα υπηρεσιών και τα χρόνια παρουσίας της. Τα γραφεία, η επικοινωνία με την αγορά, η διαδικτυακή παρουσία και η εταιρική ταυτότητα είναι πολύ σημαντικά στοιχεία γι αυτούς που θέλουν να αποκαλούνται βασικοί ”παίχτες” στην αγορά.

Νέα γραφεία – Νέα εικόνα

Από τις 02/03/2017 η εταιρεία Pluton Travel & Tours Ltd γύρισε σελίδα στην πολυετή της παρουσία. Το μικρό γραφείο στον κυκλικό κόμβο του λιμανιού έμεινε στην ιστορία και πλέον η εταιρεία υποδέχεται τους εκλεκτού της πελάτες σε έναν όμορφο και άνετο χώρο στη λεωφόρο Αρτέμιδος. Ένας χώρος όπου φαίνεται από την πρώτη ματιά ότι η εταιρεία ανέβηκε επίπεδο, με όμορφο εσωτερικό σχεδιασμό, κρυφοί φωτισμοί, όμορφη επίπλωση συνθέτουν ένα πολύ όμορφο περιβάλλον και σε βάζουν στην ψυχολογία ταξιδιού.

Πέραν από τα νέα γραφεία η εταιρεία έχει επενδύσει και στην εταιρική της εικόνα, με το νέο της λογότυπο να κοσμεί την είσοδο των νέων γραφείων.

Ο  Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Αντώνης Αντωνίου ανέφερε στο Larnaka Business News ”Είναι με μεγάλη  χαρά και ικανοποίηση που η εταιρεία μας πλέον θα δραστηριοποιείται σε αυτόν τον όμορφο χώρο. Τα τελευταία χρόνια η οικονομία μας πέρασε δύσκολα και αυτό επηρέασε όλες τους επιχειρηματικούς τομείς. Εμείς αυτά τα 4 χρόνια επενδύσαμε στην εξειδίκευση στα γαμήλια και τα μακρινά ταξίδια ενώ παράλληλα δημιουργήσαμε μια πολύ καλή διαδικτυακή υποδομή, φιλική προς τον χρήστη, ανταποκρινόμενοι στις τάσεις της σύγχρονης εποχής.

Επίσης, μεγάλη έμφαση δόθηκε στο Μάρκετινγκ όπου μας βοήθησε να κερδίσουμε πελατολόγιο και από άλλες πόλεις. Πλέον το τελευταίο βήμα που μας έμενε ήταν μετεγκατάσταση μας σε νέα μοντέρνα γραφεία και με τη βοήθεια του Θεού σήμερα, έγινε και αυτό πραγματικότητα.

Θέλουμε οι εκλεκτοί μας πελάτες να απολαμβάνουν το χρόνο τους στα γραφεία μας και μαζί με το έμπειρο μας προσωπικό να χτίζουν τις επόμενες τους ταξιδιωτικές εμπειρίες”.


Τα νέα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στη Λεωφόρος Αρτέμιδος 33, Metropolitan House Κατάστημα 1, 6025, Λάρνακα, Κύπρος. Να σημειωθεί ότι στον ίδιο χώρο στεγάζονται και τα γραφεία της Pluton Empolyment Agency.

Tηλέφωνο Κρατήσεων: 24 821777

Ιστοσελίδα: www.PlutonTravel.com.cy

 

Επιμέλεια
Συντακτική ομάδα

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »