Breaking News

Pluton Travel & Tours: Παρουσίασε τη συνεργασία με Μάριο Πρίαμο και Pluton Travel Chanel


Μια ξεχωριστή βραδιά διοργάνωσε το ταξιδιωτικό γραφείο Pluton Travel & Tours για τους φίλους και συνεργάτες του γραφείου, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στο Lush Beach Bar. Κατά την διάρκεια της βραδιάς παρουσιάστηκαν τα καινούργια ταξίδια περιπέτειας για την περίοδο 2018 – 2019 με συνοδούς τον διευθυντή του Pluton Travel & Tours κ. ΑντώνηΑντωνίου και τον επίτιμο συνοδό κ. Μάριο Πρίαμο.

Πρόκειται για μια συνεργασία αλλιώτικη για τα Κυπριακά δεδομένα η οποία αναμένεται να προσδώσει στην εταιρεία κάτι διαφορετικό αφού ο δημοφιλής Κύπριος μετά το τη 2η θέση στο Survivor 1 έχει μεγάλη απήχηση σε ένα μεγάλο κοινό σε Κύπρο και Ελλάδα.  Η όλη συνεργασία αναφέρεται σε 12 ταξίδια της εταιρείας στα οποία θα είναι καλεσμένος ο Μάριος Πρίαμος να ταξιδέψει και θα γίνονται γυρίσματα στους προορισμούς. Σκοπός της ενέργειας είναι ο κόσμος να ανακαλύψει τους όμορφους αυτούς μακρινούς προορισμούς μέσα από το δίκτυο του Μάριου Πρίαμου, ενώ το όλο υλικό θα αξιοποιηθεί με πολλούς και διάφορους τρόπους.

Ήδη το πρώτο ταξίδι πραγματοποιήθηκε στην Ταϊλάνδη με απόλυτη επιτυχία προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες της εταιρείας που έλαβαν μέρος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΙΟ ΠΡΙΑΜΟ

Punta Cana – Ταξίδια Περιπέτειας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 4 ΘΕΣΕΙΣ ‼️⭐Δομινικανή Δημοκρατία – Πούντα Κάνα | All Inclusive ⭐? Μοναδική Εγγυημένη Αναχώρηση 28/10 – 7/11? Διάρκεια: 11 μέρες – 9 βράδια ? Τιμή: από € 2385? Τηλέφωνο Κρατήσεων: 24 821 777 – ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ‼️ℹ️: https://bit.ly/2ylYQJN#PlutonTravel #MariosPriamos #DominicanRepublic #PuntaCana #Utimate #Survivor #Exotic #Destination #TravelwithPluton #Μοναδικά #Ταξίδια #Περιπέτειας

Posted by Pluton Travel & Tours on Monday, September 10, 2018

 

Το πρώτο Web Travel Channel στην Κύπρο

Στην όμορφη βραδιά το τμήμα Μάρκετινγκ της εταιρείας παρουσίασε επίσης το καινούργιο Pluton Travel Chanel, μοναδικό στη κυπριακή αγορά το οποίο θα προβάλλει επί 24ώρου βάσεως ταξίδια και περιπέτειες που έχουν πραγματοποιηθεί.

Η εταιρεία επενδύει εδώ και χρόνια στις σύγχρονες τεχνολογίες αφού έχει δημιουργήσει μια μεγάλη διαδικτυακή υποδομή προφέροντας ποιοτική ενημέρωση στους πελάτες της για τις υπηρεσίες που προσφέρει στον ταξιδιωτικό κλάδο.

Η εταιρεία Pluton Travel & Tours Ltd τα τελευταία χρόνια έχει καταστεί μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στην Κυπριακή αγορά όσο αναφορά τα μακρινά ταξίδια τα οποία αφορούν ταξίδια περιπέτειας, γαμήλια ταξίδια, ταξίδια ονείρων κτλ.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »