Breaking News

Plus Properties: Παρουσίασε το μαργαριτάρι της (Τhe Pearl) στην περιοχή Μακένζι


Στα πλαίσια  της αποστολής της για διαρκή προσφορά έργων υψηλής ποιότητας, η Plus Properties Cyprus παρουσίασε το νέο έργο πολυτελών διαμερισμάτων στη Λάρνακα, το «The Pearl of Mackenzie».

Η ανακοίνωση του έργου έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια δεξίωσης στο Κτήμα Μακένζι, παρουσία του κου Ανδρέα Βύρα, δημάρχου Λάρνακας, του κου Όθωνα Θεοδούλου, Προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λάρνακας, βουλευτών, αντιπροσώπων όλων των τοπικών αρχών,  καθώς και τραπεζιτών, επενδυτών, επιχειρηματιών, χρηματιστών και πελατών.

Κατά την ομιλία του, ο κος Georges Chehwane, Πρόεδρος της Plus Properties Cyprus, τόνισε τις μοναδικές επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει η Κύπρος, και εξέφρασε την πίστη του στο νησί επισημαίνοντας τα επιτεύγματα της Plus Properties τα τελευταία χρόνια. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό έργο στη Λάρνακα. Πιστεύουμε στην Κύπρο και πιστεύουμε ότι η Λάρνακα είναι μία πολλά υποσχόμενη πόλη. Σήμερα παρουσιάζουμε 7 έργα στη Λάρνακα και 3 στη Λεμεσό, εκ των οποίων 5 έργα είναι ήδη υπό κατασκευή με ταχείς ρυθμούς και ένα έργο έχει ήδη παραδοθεί. Στο έργο “Pearl” ο κύριος στόχος μας είναι να προσφέρουμε μία εμπειρία πολυτέλειας και απόλυτης άνεσης για τους πελάτες μας». Ακόμα πρόσθεσε ότι «οι τρεις πυλώνες της συνεχούς επιτυχίας μας είναι η δέσμευσή μας για ποιότητα, έγκαιρη παράδοση των έργων και ικανοποίηση των πελατών μας».

Με θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα και τη μαγεία της, το έργο βρίσκεται στην καρδιά της περίφημης περιοχής Μακένζι. Η μικρή απόσταση από την παραλία και το αεροδρόμιο καθιστά το έργο μία άριστη ευκαιρία επένδυσης για όσους αναζητούν κατοικία. Το νέο πολυτελές και κομψό οικιστικό έργο περιλαμβάνει δύο κτίρια με κοινή πισίνα, 24ωρη υπηρεσία υποδοχής, υπόγειους και καλυμμένους χώρους στάθμευσης και μία μαγευτική θέα στη θάλασσα από όλα τα διαμερίσματα.

 

 

Απευθυνόμενος προς το ακροατήριο, ο Δήμαρχος ανέφερε:

“Η Κύπρος είναι ένας ασφαλής προορισμός για επενδύσεις και για απόκτηση άδειας παραμονής στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Προσβλέπουμε στο να καταστήσουμε την Λάρνακα πόλη επιλογής, προσφέροντας ανάπτυξη & ευημερία, όπου κάποιος μπορεί να πραγματοποιήση τα όνειρα του.”

Επιπλέον, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λάρνακας ανέφερε:

“Το ΕΒΕΛ εργάζετε σκληρά για προσέλκυση ξένων επενδύσεων και για να εισαγάγει νέες διαδικασίες, με την στήριξη του κράτους, για ενίσχυση της οικονομίας.Γι’αυτό, στηρίζει πλήρως τις προσπάθειες και επιχειρηματικές πρωτοβουλίες της PLUS PROPERTIES” στην Λάρνακα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.plusproperties.com.lb ή στο τηλέφωνο 77 77 01 03.
Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες από την εκδήλωση. Για περισσότερο φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ

  

Image may contain: cloud, sky, tree, plant and outdoor

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »