Breaking News

PGS Ligthting Electrical: Νότα ανανέωσης σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, με έκπτωση έως και 45%


Η PGS Ligthting Electrical σας δίνει την ευκαιρία να δείτε το σπίτι σας με… άλλο φως, προσφέροντας εκπτώσεις έως και 45%, σε όλα τα φωτιστικά εσωτερικού χώρου. Από την 1η Νοεμβρίου και για όλο τον μήνα, λοιπόν, θα μπορείτε να επωφεληθείτε της έκπτωσης για να δώσετε μια νότα ανανέωσης σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας.

Διαθέτοντας μια μεγάλη ποικιλία φωτιστικών υψηλής ποιότητας από επώνυμα ιταλικά, ισπανικά και άλλα ευρωπαϊκά brands, η PGS Ligthting Electrical προσφέρει λύσεις φωτισμού για όλα τα γούστα. Είτε θέλετε να δώσετε μια μοντέρνα και minimal νότα στον χώρο σας είτε μια πιο κλασική ή vintage πινελιά, θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε πολλούς και διάφορους τρόπους για να αναδείξετε τους χώρους σας και παράλληλα να τους κάνετε πιο φωτεινούς, λειτουργικούς και στιλάτους. Επιπρόσθετα, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι φωτισμού της εταιρίας θα σας προσφέρουν συμβουλές και ιδέες έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα κατάλληλα φωτιστικά ανάλογα με τον χώρο και τις ανάγκες σας. Στα καταστήματα θα λειτουργεί επίσης και το τμήμα «hot deal», όπου θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε επιδαπέδια, επιτραπέζια, επιτοίχια και κρεμαστά φωτιστικά σε ακόμη πιο χαμηλές τιμές.

Με πέντε εκθεσιακούς χώρους φωτιστικών παγκύπρια, η PGS Lighting Electrical προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις φωτισμού, διασφαλίζοντας την ποιότητα και ταυτόχρονα τη μοναδικότητα στα είδη των προϊόντων που διαθέτει.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.pgs.com.cy



Κύριες Ειδήσεις





Translate »