Breaking News

PAPAFiLiPOU Ice Cream: Νέες επιλογές στην γκάμα


Σε ενίσχυση των διατιθέμενων επιλογών στους καταναλωτές προχώρησε η εταιρεία Παγωτά Παπαφιλίπου. Πιο συγκεκριμένα ενδυναμώνει τη σειρά ατομικού παγωτού με τον Παγωτούλη, ένα προϊόν που απευθύνεται στους μικρούς φίλους του είδους.

Ο Παγωτούλης είναι ένας ήρωας που φτιάχτηκε σε συνεργασία με καταξιωμένο Κύπριο σχεδιαστή  με στόχο να συστήσει στα παιδιά το παγωτό που φτιάχτηκε ειδικά γι’ αυτά.

pagotoulis

Η συσκευασία περιέχει παγωτό βανίλια PAPAFiLiPOU και νιφάδες σοκολάτας. Επίσης, στο κάτω μέρος «κρύβει» μία ιπτάμενη τάπα για τα παιδιά, πάνω στην οποία υπάρχει ένα φρούτο, με την επιλογή να είναι εμπνευσμένη από τη σύσταση του παγωτού φρούτου της Παγωτά Παπαφιλίπου. Για όσα παιδάκια επιθυμούν να κάνουν συλλογή με τα 14 διαφορετικά φρούτα έχει δημιουργηθεί μια συλλεκτική κασετινούλα.

Την ίδια στιγμή η εταιρεία ενισχύει και τη σειρά πολυσκευασιών της. 

Αναλυτικότερα, πρόσθεσε τις πολύ-συσκευασίες, PAPAFiLiPOU SWIRLS με ακόμη ένα συνδυασμό γεύσεων. Η νέα πολύ-συσκευασία  περιέχει τέσσερα κυπελάκια των 100ml με παγωτό σοκολάτα PAPAFiLiPOU με σως πραλίνα φουντουκιού. Υπενθυμίζεται ότι η υφιστάμενη πολύ- συσκευασία PAPAFiLiPOU SWIRLS περιέχει: τέσσερα κυπελάκια των 100ml με παγωτό βανίλια PAPAFiLiPOU, δύο με σως φράουλα και δύο με σως πραλίνα φουντουκιού. Επίσης, υπάρχει και η εναλλακτική πολυσυσκευασία PAPAFiLiPOU SWIRLS χωρίς προσθήκη ζάχαρης, η οποία συνδυάζει παγωτό βανίλια PAPAFiLiPOU χωρίς λιπαρά με σως σοκολάτας με 70 θερμίδες ανά κυπελάκι.

 

swirlspapaf

Πρόσθετα διατίθενται και δύο πολύ-συσκευασίες που συνδυάζουν σοκολάτα χωρίς προσθήκη ζάχαρης με το παγωτό βανίλια PAPAFiLiPOU χωρίς λιπαρά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης (με φυσικό γλυκαντικό από το φυτό στέβια) και πλούσιο σε φυτικές ίνες. Η μία πολυσυκευασία περιέχει ξυλάκια  με παγωτό βανίλια χωρίς λιπαρά και επικάλυψη σοκολάτας, χωρίς προσθήκη ζάχαρης με το κάθε ξυλάκι να έχει 92 θερμίδες. Η άλλη δε, συνδυάζει τα δύο υλικά σε τέσσερα κυπελάκια των 100ml, όπου το κάθε ένα περιέχει 70 θερμίδες.

Παράλληλα στην αγορά διατίθενται και τα παγωτά PAPAFiLiPOU FAT FREE Στέβια στις γεύσεις της βανίλιας, σοκολάτας, καφέ και φράουλα με σύνθεση χωρίς λιπαρά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, αλλά με φυσικό γλυκαντικό από το φυτό στέβια.

stevia

Πέραν των επιλογών παγωτού, διατίθεται μεταξύ άλλων και ο κατεψυγμένος, χυμός λεμονιού PAPAFiLiPOU, ο οποίος φτιάχνεται από 100% φρεσκοστυμμένο χυμό κυπριακών λεμονιών βιολογικής καλλιέργιας. Χωρίς την προσθήκη συντηρητικών ή πρόσθετων, ο χυμός καταψύχεται άμεσα μετά το στήψιμο. Συσκευασμένος σε φακελάκια των 24γρ., διατίθεται σε πολυσυσκευασία των 11 τεμαχίων, σε όλες τις υπεραγορές και επιλεγμένες φρουταρίες.

purelemon

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »