Breaking News

Marketing Excellence Award για την Eurobank Κύπρου


Κατά τη διάρκεια λαμπρής τελετής που έγινε τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, διεξήχθη η βράβευση των Marketing Excellence Awards στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών που αποτελεί τον μεγαλύτερο και πιο καταξιωμένο θεσμό στον χώρο αυτό. Ο θεσμός ξεκίνησε πριν από μια δεκαετία και παρουσιάστηκε φέτος ακόμα πιο πληθωρικός και ανανεωμένος. Οι υποψηφιότητες για τα Marketing Excellence Awards περιελάμβαναν προγράμματα ή ενέργειες Marketing που πραγματοποιήθηκαν κατά την περίοδο 1/1/2016 – 31/7/2017.

Ανάμεσα στους νικητές ήταν και η Eurobank Κύπρου, η οποία έλαβε το βραβείο «Growing Through Extroversion – Export Marketing» για τις ενέργειες Marketing και για την «Καμπάνια Προβολής των 10 Χρόνων της Eurobank Κύπρου».  Οι ενέργειες των 10 χρόνων της Eurobank Κύπρου αφορούσαν στο γενικό rebranding σε συνδυασμό με διάφορες ενέργειες προβολής.

O Μιχάλης Λούης, Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Κύπρου δήλωσε «Είναι με μεγάλη μας χαρά και περηφάνια που παραλαμβάνουμε αυτό το πολύ σημαντικό βραβείο. Αυτή η βράβευση έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς αφού την λαμβάνουμε σε μια ξεχωριστή χρονιά για την Eurobank Κύπρου, την χρονιά συμπλήρωσης 10 χρόνων επιτυχημένης παρουσίας στην Κύπρο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εκ μέρος του Ομίλου Eurobank και της Eurobank Κύπρου, το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ για αυτή την πολύ σημαντική και τιμητική αναγνώριση αλλά και όσους έχουν εργαστεί για την επιτυχή ολοκλήρωση αυτών των ενεργειών».

Η Eurobank Κύπρου λειτουργεί στην Κύπρο τα τελευταία 10 χρόνια και έχει εδραιώσει την ηγετική της παρουσία στους τομείς του Wealth Management, Corporate and Investment Banking, International Business Banking και Capital Markets, στηρίζοντας ταυτόχρονα την οικονομία και τις βιώσιμες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »