Breaking News

Lidl Cyprus: Αναβάθμιση διευθυντών καταστημάτων σε «δυναμικούς»


Η Lidl Cyprus παρέδωσε τα αυτοκίνητα στους διευθυντές καταστημάτων

Η Lidl Cyprus θέτοντας σε προτεραιότητα το ανθρώπινο δυναμικό της, προχωρά με την ολοκλήρωση του μεγαλύτερου έργου ανάπτυξης προσωπικού στην ιστορία της εταιρείας. Ένα έργο που στοχεύει στην στρατηγική αναβάθμιση της θέσης των Διευθυντών καταστημάτων της μέσα από μια σειρά παροχών και μέτρων.

Σκοπός τηw Lidl Cyprus είναι η κατάρτιση των Διευθυντών καταστημάτων με ειδικές εκπαιδεύσεις για να αποκτήσουν μια σειρά από δεξιότητες, οι οποίες είναι απαραίτητες για να ανταποκριθούν στις τρέχουσες και μελλοντικές απαιτήσεις της θέσης τους.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: «Τα στελέχη είναι πολύτιμα για μας γ’ αυτό και φροντίζουμε την περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξή τους προετοιμάζοντάς τους για το μέλλον».

Οι Διευθυντές καταστημάτων θα αφιερώνουν λιγότερη ώρα σε καθημερινές λειτουργίες και θα επικεντρώνονται σε μια διαχείριση προσανατολισμένη στον πελάτη, καθώς βασικό μας μέλημα στη Lidl Cyprus αποτελεί η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Στις 15 Ιανουαρίου 2017, σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση στη Lidl Food Academy, πραγματοποιήθηκε η παράδοση των εταιρικών αυτοκινήτων στους ‘Δυναμικούς Διευθυντές Καταστημάτων’.

Στο πλαίσιο αυτής της αναβάθμισης οι «Δυναμικοί Διευθυντές Καταστημάτων» παρέλαβαν το εταιρικό αυτοκίνητο με δικαίωμα προσωπικής χρήσης, καθώς και εταιρική κάρτα καυσίμων. Ταυτόχρονα η εταιρεία αναλαμβάνει πλήρως όλα τα έξοδα συντήρησης. Επιπλέον θα ενισχυθούν με  όλο τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό για να διενεργούν τις καθημερινές τους εργασίες, ενώ ο μηνιαίος μισθός τους θα διαμορφωθεί στις 2.295 ευρώ.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »