Breaking News

Lazaros Hadjiforados & Sons: Μαστορέματα αλά γαλλικά


Μέσω του ομίλου Mr. Bricolage με τον οποίο υπέγραψε συμφωνία

Τα μαστορέματα φαίνεται να έχουν την τιμητική τους τον τελευταίο καιρό, με το DIY να διανύει μια αρκετά καλή περίοδο. Κάτω από την ομπρέλα του γαλλικού ομίλου Mr. Bricolage, η Lazaros Hadjiforados & Sons προσφέρει στους καταναλωτές μια πλήρη γκάμα προϊόντων DIY, μαζί με την ικανοποίηση ότι μπορούν εύκολα κι απλά να καταπιαστούν με τα μαστορέματα, εξοικονομώντας σημαντικά ποσά από τον οικογενειακό προϋπολογισμό, όπως επεσήμανε ο διευθυντής της εταιρείας, Λάζαρος Χατζηφόραδος.

Ο καταναλωτής ασπάζεται τη φιλοσοφία του do it yourself, κυρίως για λόγους εξοικονόμησης, αλλά και γιατί του δίδεται η ευκαιρία να ασχοληθεί δημιουργικά με το σπίτι και τον κήπο του, συχνά με τη συμμετοχή των μελών όλης της οικογένειας.

«Όλοι έχουν να μάθουν κάτι και να κερδίσουν από την όλη διαδικασία», επεσήμανε ο Λάζαρος Χατζηφόραδος, εγγονός του ιδρυτή της ομώνυμης εταιρείας, που σήμερα, ως εκπρόσωπος της τρίτης γενιάς, κρατά τα ηνία με τους Μάρκο και Θωμά Χατζηφόραδο, οι οποίοι εκπροσωπούν τη δεύτερη. Η εταιρεία που δραστηριοποιείται στη Λάρνακα, πλην του DIY, ασχολείται και με το χονδρικό εμπόριο στον τομέα των υδραυλικών εγκαταστάσεων και της κεντρικής θέρμανσης.

Mr. Βricolage
Ο όμιλος Mr. Bricolage έχει έρθει πρόσφατα στην Κύπρο, μετά από συμφωνία που υπεγράφη με τη Lazaros Hadjiforados & Sons, στο πλαίσιο της στρατηγικής για επέκταση των καταστημάτων και των συνεργατών του ανά το παγκόσμιο, που σήμερα ανέρχονται σε 800.

Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν από προϊόντα ποιότητας σε χαμηλές τιμές, σύμφωνα με τον κ. Χατζηφόραδο, μέσα από μια πλούσια ποικιλία, που περιλαμβάνει 35.000 κωδικούς: «Συνάμα, το προσωπικό μας, που σήμερα ξεπερνά τα 40 άτομα, είναι ειδικά εκπαιδευμένο, ώστε να συμβουλεύει και να παρέχει τις σωστές λύσεις, βάσει των αναγκών του κάθε πελάτη. Τα μηνύματα που παίρνουμε από τους πελάτες μας είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, γεγονός που δίδει περαιτέρω κίνητρα στον γαλλικό όμιλο να πραγματοποιήσει τον στόχο του για επέκταση με καταστήματα και σε άλλες πόλεις».

Tης Στέλλας Μούρεττου

inbusiness



Κύριες Ειδήσεις





Translate »