Breaking News

FABBRICA- Η Νέα άφιξη συλλογής Επίπλων από την Kitchen Studio | Living & More


Η Kitchen Studio | Living & More με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την καινούργια άφιξη συλλογής επίπλων FABBRICA που φιλοξενεί στο Showroom της.

Η FABBRICA είναι ένα Ελληνικό brand με πάνω από 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Το όνομά του πηγάζει από τη φιλοσοφία που ακολουθεί στη παραγωγή επίπλων, βασιζόμενη τόσο στη χρήση φυσικών, γνήσιων και ποιοτικών υλικών, όσο και στο κοσμοπολίτικο όραμα του, πάνω στο σχεδιασμό και τη σκληρή δουλειά πίσω από αυτόν.
Η ευρεία συλλογή από καναπέδες, καρέκλες, πολυθρόνες και τραπέζια, εμπλέκει μοντέρνα στοιχεία και το σύγχρονο σχεδιασμό, καθώς παράλληλα συνδυάζει τη τεχνολογική και βιομηχανική δυναμική με τη παράδοση και τη καινοτομία.

Κάθε δημιουργία της FABBRICA είναι μοναδική και φέρει την υπογραφή του τεχνίτη που βρίσκεται πίσω από αυτήν, διασφαλίζοντας τη ποιότητα και αυθεντικότητα του επίπλου. Η αρχή που ακολουθείται στη δημιουργική κατεύθυνση και μεθόδους είναι πως η ομοιομορφία και η μαζικότητα δεν συναντάται πουθενά στη φύση, εφαρμόζοντάς την στις εξατομικευμένες δημιουργίες της.

Η Kitchen Studio | Living & More συνεχίζει να προσφέρει #morethanliving λύσεις για το σπίτι, με στόχο πάντα την βελτίωση τη ζωής στο οικιακό περιβάλλον.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »