Breaking News

So Easy Stores: Σχεδιάζει στρατηγικές κινήσεις


Διαφοροποίηση από τα κλασικά περίπτερα, μπακάλικα, μικρές και μεγάλες υπεραγορές

Η εταιρεία So Easy Stores διαχειρίζεται σήμερα ένα δίκτυο διαρκούς εξυπηρέτησης αποτελούμενο από 23 καταστήματα. Στόχος από την αρχή ήταν η εξυπηρέτηση των μεταβαλλόμενων αναγκών των καταναλωτών 24 ώρες το 24ωρο. Για τα So Easy Stores μας μίλησε ο διευθυντής εργασιών Κυριάκος Ζένιος.

Η ίδρυση
H So Easy Stores Ltd, που ιδρύθηκε το 2003, ανήκει στον Όμιλο Phil Andreou Group. Λειτουργεί και διαχειρίζεται ένα δίκτυο καταστημάτων διαρκούς εξυπηρέτησης (23 καταστήματα) σε διάφορες μορφές, ανάλογα με το τι επιτάσσει η περιοχή και οι καταναλωτές. «Εντοπίζοντας τις διεθνείς τάσεις στο λιανεμπόριο και το σχετικό κενό στην κυπριακή αγορά έθεσε ως σκοπό της να πρωτοπορήσει στο λιανεμπόριο με τη δημιουργία καταστημάτων ‘convenience’ στα ευρωπαϊκά και όχι μόνο πρότυπα», σημείωσε.

Όπως είπε, όλα τα καταστήματα ανήκουν και είναι υπό τον πλήρη έλεγχο της εταιρείας, η οποία σχεδιάζει παράλληλα, την ανάπτυξη συστήματος franchise. «Σχεδιάζουμε αρκετές στρατηγικές κινήσεις και την ανάπτυξη συνεργασιών με στόχο τη βελτίωση των προσφερομένων προϊόντων και υπηρεσιών, του επιπέδου εξυπηρέτησης των καταναλωτών, αλλά και την καινοτομία, ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις», επεσήμανε.

Η So Easy διαθέτει σήμερα 23 καταστήματα, 100 – 300 τ.μ., σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό. Εργοδοτεί πέραν των 120 ατόμων και εξυπηρετεί πάνω από 250 χιλιάδες πελάτες τον μήνα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο INBUSINESSNEWS.COM 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »