Breaking News

Eπιτυχές το «AUTOFIX SHOW» της ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ


Επαγγελματίες και μη της αυτοκίνησης ενημερώθηκαν για τις τελευταίες τάσεις

Για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα της αυτοκίνησης, ιδιαίτερα στο χώρο των ανταλλακτικών, ελαστικών και λιπαντικών είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν επαγγελματίες και μη της αυτοκίνησης την Κυριακή 23 Απριλίου στο πλαίσιο της έκθεσης «AUTOFIX SHOW 2017» που διοργάνωσε για τρίτη φορά η εταιρεία ανταλλακτικών Καποδίστριας.

Στην έκθεση συμμετείχαν πέραν των 40 εκθετών από το εξωτερικό, με παρουσία πέραν των 75 ξένων απεσταλμένων των σημαντικότερων εταιρειών στον τομέα της αυτοκίνησης από Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία, Δανία, Ελλάδα, Κροατία, Σερβία, Πολωνία και άλλες χώρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η έκθεση ‘THE AUTOFIX SHOW’ έχει γίνει θεσμός και αποτελεί τη μοναδική in-house exhibition της Κύπρου, που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια από την εταιρεία Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ, στα πρότυπα αντίστοιχων εκθέσεων του εξωτερικού. Στο φετινό ‘AUTOFIX SHOW 2017’ συμμετείχαν εταιρείες και εργοστάσια που προμηθεύουν με εξαρτήματα και ελαστικά πρώτης τοποθέτησης τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου, όπως Robert Bosch, Schaeffer Automotive, NGK και Mann Filter, η Hankook, αλλά και η Castrol.

Το  φετινό «AUTOFIX SHOW» ήταν εμπλουτισμένο με διαδραστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, ενώ οι επισκέπτες είχαν τη μοναδική ευκαιρία να δουν ζωντανά σε λειτουργία τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό συνεργείων που παρέχει η Bosch και τα KS Tools.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »