Cobalt Air: Καλύτερη αεροπορική startup της χρονιάς


Η αεροπορική εταιρεία της Κύπρου, Cobalt Air έχει βραβευτεί από την παγκόσμια Ερευνητική Εταιρεία Αεροπορικών Εταιρειών CAPA, ως η πιο καινοτόμα νεοφυής αεροπορική εταιρεία της χρονιάς.

Το βραβείο αυτό, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την Cobalt Αir, αφού αναγνωρίζεται και σε παγκόσμιο επίπεδο, η δράση και οι πρωτοβουλίες που ανέλαβε στον ένα χρόνο λειτουργίας της, τόσο όσον αφορά την επέκταση των δραστηριοτήτων της, όσο και στην προώθηση καινοτόμων υπηρεσιών.O πρόεδρος της CAPA, Peter Harbison στα πλαίσια της τελετής των Aεροπορικών Βραβείων Αριστείας που διεξάχθηκαν στις 12 του Οκτώβρη στο Λονδίνο, ανέφερε ότι η Cobalt Air κατάφερε σε μόλις ένα χρόνο παρουσίας στον τομέα των αερομεταφορών να εδραιωθεί στη συνείδηση του επιβατικού κοινού και να αναπληρώσει το κενό που άφησε η Cyprus Airways.

«Αποτελεί μεγάλο επίτευγμα για την Cobalt Air το γεγονός ότι συνεχώς εξελίσσεται και επεκτείνεται σε δημοφιλείς προορισμούς σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή μέσω των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου, σχεδιάζοντας παράλληλα επέκταση σε μακρινούς προορισμούς», επισήμανε ο κ. Harbison.

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος δήλωσε από την μεριά του ο Διευθύνων Σύμβουλός της Cobalt Air Andrew Madar, τονίζοντας ότι η μεγάλη αυτή διάκριση που έλαβε η εταιρεία καταδεικνύει την αφοσίωση και το πάθος με το οποίο εργάζεται η οικογένεια της Cobalt, στηρίζοντας την οικονομία της Κύπρου και τον Κύπριο ταξιδιώτη.

«Όλοι εδώ στην Cobalt Air, εργαζόμαστε με στόχο να αναδείξουμε την Κύπρο σε τουριστικό προορισμό όλο το χρόνο και να την μετατρέψουμε σε περιφερειακό κόμβο αερομεταφορών προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στο επιβατικό κοινό», υπογράμμισε ο κ. Madar, σημειώνοντας ότι είναι περήφανος που πλέον η Cobalt Air θα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για άλλες νεοφυείς αεροπορικές εταιρείες.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »