Cobalt Air: Βραβείο κοινωνικής προσφοράς από τη Reaction


Στο πλαίσιο των Reaction Excellence Awards, που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018 στο Προεδρικό Μέγαρο και στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, η Cobalt Air βραβεύτηκε για την κοινωνική της προσφορά.

Η Cobalt στο μικρό διάστημα παρουσίας της στον τομέα των αερομεταφορών απέδειξε με συγκεκριμένες ενέργειες την κοινωνική της δράση και τη στήριξη της στις ευπαθείς ομάδες.

Η εταιρεία συνεχίζει με βάση αυτή την πολιτική κοινωνικής προσφοράς, στηρίζοντας το έργο της Reaction, ενδυναμώνοντας και αναπτύσσοντας την κυπριακή κοινωνία και αποτελώντας την ίδια στιγμή ευγενές κίνητρο για ανάπτυξη ανάλογων συμπεριφορών.

Το βραβείο παρέλαβε από τον Υπουργό Υγείας Γιώργο Παμπορίδη, ο πρόεδρος της Cobalt Air, Γρηγόρης Διάκος, στην παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, άλλων Υπουργών, Αρχηγών Ξένων Διπλωματικών Αποστολών και του επιχειρηματικού κόσμου.

Η Cobalt Air πιστοποιήθηκε ως μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αεροπορικών Μεταφορών (IATA) και κατέχει επίσης την παγκόσμια αναγνώριση επιχειρησιακής ασφάλειας IOSA. Η εταιρεία αναγνωρίστηκε παγκοσμίως ως η καλύτερη νεοφυής αεροπορική εταιρεία της χρονιάς 2017 καθώς έχει βραβευτεί από την παγκόσμια Ερευνητική Εταιρεία Αεροπορικών Εταιρειών CAPA για τη γρήγορη επέκταση και τις καινοτόμες υπηρεσίες της. Η Cobalt Air εξυπηρετεί σήμερα 20 προορισμούς και 12 διαφορετικές χώρες.

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
Κύπρος: Λάρνακα και Πάφος
Ελλάδα: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά και Μύκονος
Ηνωμένο Βασίλειο: Λονδίνο Χίθροου, Γκάτγουικ, Στάνστετ, Μάντσεστερ
Ιρλανδία: Δουβλίνο
Ελβετία: Ζυρίχη και Γενεύη
Δανία: Κοπεγχάγη
Γαλλία: Παρίσι CDG
Ισπανία: Μαδρίτη
Γερμανία: Φρανκφούρτη
Ρωσία: Μόσχα
Ισραήλ: Τελ- Αβίβ
Λίβανος: Βηρυτός
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Αμπου Ντάμπι



Κύριες Ειδήσεις





Translate »