Breaking News

Arlyco Meat Company: 12 χρόνια ποιότητας στο πίατο μας


Η Αρλύκο Λτδ είναι μια σύγχρονη, καθετοποιημένη βιομηχανία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των φρέσκων και κατεψυγμένων κρεάτων.

Ιδρύθηκε την 1ην Νοεμβρίου του 2004, μετά απο συμφωνία συνεργασίας των εταιρειών Μάρκος Νικολάου Λτδ (ηγέτιδα εταιρεία στον τεμαχισμό, μεταποίηση και επεξεργασία νωπών και κατεψυγμένων κρεάτων) και της εταιρείας Φάρμα Ανδρέου και Κωστή (μεγαλύτερη φάρμα σε παραγωγή ζωντανών χοίρων).

 

Στόχος της Δημιουργίας της ARLYCO

Ήταν η δημιουργία μιας νέας εταιρείας με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη και την δραστηριοποίηση της στον κλάδο τεμαχισμού, συσκευασίας και αποθήκευσης νωπών και κατεψυγμένων κρεάτων και κρεατοσυσκευασμάτων.

Μετά την δημιουργία της, η Αρλύκο Λτδ κατέχει εξέχουσα θέση στη βιομηχανία επεξεργασίας και εμπορίας κρεάτων γνωρίζοντας συνεχή ανοδική πορεία τόσο στην ντόπια αγορά όσο και στην αγορά της Ευρώπης, φτάνοντας σήμερα να εμπορεύεται πέραν του 25% της παγκύπριας παραγωγής ζωντανών χοιρινών και η παραγωγική της δυναμικότητα ξεπερνά τους 40 τόνους ημερησίως.

 

Πιστοποιήσεις

Η εταιρεία λειτουργεί υπό την αυστηρή σφραγίδα HACCP και ISO, συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Προϊόντων, καθώς και όλες τις σχετικές πιστοποιήσεις των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών

qualityguarantee_en

 

Το Εργοστάσιο
Η Αρλύκο στεγάζεται στην Λάρνακα με έδρα το ιδιόκτητο, σύγχρονο ευρωπαϊκών προδιαγραφών εργοστάσιο της, με 1838 τ.μ. χώρους παραγωγής και θαλάμων, καθώς και 250 τ.μ. γραφειακών χώρων.

Το εργοστάσιο είναι στρατηγικά τοποθετημένο κοντά στον κόμβο Καλού Χωριού, όπου διασταυρώνονται οι αυτοκινητόδρομοι που οδηγούν σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, για γρήγορη πρόσβαση και διανομή των προϊόντων στους πελάτες της.

Το Προσωπικό
Το Ανθρώπινο δυναμικό της στελεχώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό και έμπειρα ηγετικά στελέχη με έντονη παρουσία στη συγκεκριμένη αγορά.

Σήμερα η Αρλύκο εργοδοτεί 68 άτομα, διαιρεμένα σε 15 τεμαχιστές, 8 συσκευαστές, 12 οδηγούς, 13 αχθοφόρους, 6 κρεατοπαρασκευαστές και 14 γραφειακό προσωπικό.

Στοιχεία επικοινωνίας 
Τηλ: 24 823 600
Web: www.arlyco.com
Facebook: www.facebook.com/Arlyco-LTD

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »