Aυτό είναι το εντυπωσιακό νέο look του Re.Buke Lounge


Επαναλειτουργεί απόψε 18/03/2017

Το 2017 ήταν καθοριστικό για το Re.Βuke Lounge αφού πήρε τη μεγάλη απόφαση να αλλάξει εντελώς το εσωτερικό του μαγαζιού με κύριο σκοπό του να καθιερωθεί ως ένα αγαπητό στέκι που θα ικανοποιεί κάθε γούστο.

Μετά από ένα μήνα εργασιών το Re.Βuke Lounge επιστρέφει απόψε και όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες, έρχεται για να κατακτήσει το κοινό της πόλης καθώς πρόκειται για κάτι πολύ εντυπωσιακό για τα δεδομένα της πόλης μας και όχι μόνο.

Η αλλαγή που έγινε είναι ολοκληρωτική και τίποτα δεν θυμίζει την προηγούμενη του εμφάνιση και έχει σχεδιαστεί με στόχο το μαγαζί να είναι προσιτό όλες τις ώρες τις ημέρας. Ένας νέος ζεστός χώρος για το χειμώνα που θα μπορεί ο καθένας να πίνει τον καφέ του, να απολαμβάνει το μεσημεριανό ή βραδινό δείπνο του αλλά φυσικά θα μπορεί και να χαλαρώνει με ένα ποτό το βράδυ.
Το Μακένζυ φέτος αποκτά μια νέα ποιοτική επιλογή η οποία αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον τόσο σαν χώρος, όσο και με το νέο μενού του και φυσικά με τα όμορφα events που ετοιμάζονται για το καλοκαίρι.

#Re.Buke…the new look

 

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »