7 νέοι επαγγελματίες της πόλης μας σε προσκαλούν στους ΥouthLens


Το YouthLens είναι μία ομάδα νέων που έχει ως κύριο σκοπό την προσωπική εξέλιξη των νέων μέσα από την επαγγελματική τους κατάτρτιση, την κοινωνική τους ευσυνηδεισία και την πνευματική τους ανάπτυξη.

 
Σας προσκαλούμε λοιπόν όλους, οποιαδήποτε και να είναι η ηλικία σας, στην πρώτη μας ανοικτή εκδήλωση, για μία γνωριμία με την ομάδα μας και τις δράσεις μας, την Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017, 18:00 – 20:00, στο Μουσείο Θεάσης στη Λάρνακα, (Λουκή Ακρίτα 8, 6015, Λάρνακα).

Σας περιμένουμε όλους και σας ευχόμαστε να στηρίξετε την πρωτοβουλία μας αυτή.

 

Ρωτήσαμε τους νέους της πόλης μας

Κοσμας Κοσμα
Holistic personal trainer

 

“Μην σταματάς να κυνηγάς τα όνειρα σου! Γίνε εσύ ο νικητής στο παιχνίδι της ζωής! Χρησιμοποίησε τις ικανότητες, τις αρετές και τα ταλέντα που έχεις και σίγουρα θα τα καταφέρεις! Είμαι αιδιόδοξος πως η πρωτοβουλία νέων “Youthlens” μπορεί να σε βοηθήσει να φτάσεις πιο κοντά στον στόχο σου!”
#youthlenscy #scalayouthlens
Κατερίνα Σταύρου
Ζωγράφος
Image may contain: 1 person, smiling, close-up

“Οι νέοι στη Λάρνακα χρειάζονται όραμα. Έχουμε πολλά ταλαντούχα και ενεργά παιδιά στη Λάρνακα, που αγαπούν ειλικρινά την πόλη τους. Προσπαθούν διαρκώς να κάνουν τη ζωή στη πόλη καλύτερη, ποιοτικότερη εμπειρία για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της. Έχουμε δει διάφορα έργα να αναδύονται στις κεντρικές γειτονιές από νέους και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Αυτό που θα ήθελα να δω προσωπικά είναι μεγαλύτερη υποστήριξη από τους πολίτες και περισσότερα έργα από τη διοίκηση. Η πόλη και οι νέοι της έχουν πολλές δυνατότητες ανάπτυξης, αλλά έχουμε ανάγκη από οραματισμό και σωστό σχεδιασμό. Είμαστε εδώ, εργαζόμαστε και επιμένουμε για να δημιουργήσουμε μέσα στην πόλη που αγαπούμε, την πόλη που επιθυμούμε.”

Μαρία Πανασέτη
Δικηγόρος
Image may contain: 2 people, people sitting

“Τα όνειρα δεν πραγματοποιούνται από μόνα τους, πρέπει να παλέψεις για αυτά. Αξίζει περισσότερα απ’οσα πιστεύουν οι πολλοί. Το πιο σημαντικό από όλα είναι οι νεόι να πιστεψουν στον εαυτό τους και τις δυνάμεις τους, να τολμήσουν να διαφέρουν εαν θέλουν αυτός ο κόσμος να αλλάξει.

Οι πρωτοβουλίες νέων, όπως το YouthLens, είναι ένα μέσο με το οποίο οι νέοι μπορούν να εκφράσουν ότι πιστεύουν πως αξίζει, και να το υποστηρίξουν, φτάνοντας έτσι ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό τους στόχου”

Δημήτρης Στεφανή
Digital Marketing Strategist
Image may contain: 1 person, sitting and beard

“Πιστεύω ότι ο κάθε νέος έχει μια κρυμμένη αξία μέσα του που μόλις ανακαλυφθεί μπορεί να παράξει μεγαλεία επιτυχίας. Αυτές τις πτυχές των νέων σκοπεύω να ανακαλύψω μαζί σας, επιτρέποντας ταυτόχρονα την επικοινωνία μεταξύ των νέων και του χώρου των επιχειρήσεων.” #youthentrepreneurship#youthlenscy #scalayouthlens — with Demetris Stefani.

Μικαέλλα Καντορ
 
Image may contain: 1 person, smiling, sitting and close-up
“Στοχεύοντας να φέρει στην επιφάνεια θέματα που απασχολούν τους νέους της Κύπρου και όχι μόνο, ο πυλώνας «Δημόσιες Συζητήσεις & Διάλογος», φιλοδοξεί να υπάρξει ως μέσο έκφρασης απόψεων, νοοτροπίας και οράματος της νέας γενιάς, αλλά και να δημιουργήσει πλατφόρμα επικοινωνίας με τους φορείς χάραξης πολιτικής με σκοπό να εμπνεύσει παραγωγικές συζητήσεις και διαλόγους και τελικά να επιφέρει την αλλαγή.” #discussionsanddebates#youthlenscy #scalayouthlens — with Mikaela Kantor.

Αριάνα Ζάκου

Image may contain: 1 person, close-up
“Θεωρώ τις αξίες της συνεργασίας ζωτικής σημασίας και σε αυτές θα στηριχθεί η κινητοποίηση μου στην ομάδας μας. Όπως σοφά είπε ο Αριστοτέλης, κανένας λαός, κανένα έθνος και καμία ομάδα ανθρώπων δεν μπορεί να προοδεύσει, εάν τα έργα τους δεν έχουν κοινωφελή διάσταση, όχι μόνο για την εποχή τους και τους ίδιους, αλλά και για τον Άνθρωπο στο μέλλον.” #socialandculturalaffairs#youthlenscy #skalayouthlens — with Ariana V. Zakou.
Image may contain: text


Κύριες Ειδήσεις





Translate »