Όμιλος Εταιρειών Oρθοδόξου: Ετήσιο κοκτέιλ πάρτι, παρέα με συνεργάτες εκλεκτούς πελάτες και φίλους.


22 χρόνια ιστορίας έγραψε ο Όμιλος Εταιρειών Ορθοδόξου και το γιόρτασε και φέτος με φίλους, πελάτες και συνεργάτες στο επετειακό πάρτι, που διοργάνωσε την περασμένη Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017, στην οικία του ζεύγους Αντώνη και Εύης Ορθοδόξου, οι οποίοι  καλωσόρισαν θερμά τους καλεσμένους τους, δηλώνοντας συγκινημένοι και ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι, τόσο με την ανταπόκριση των φίλων που παρευρέθηκαν, όσο με τα ευχετήρια μηνύματα που έλαβαν για τη συνέχιση της επιτυχούς πορείας του ομίλου εταιρειών Ορθοδόξου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν παλιοί και νέοι συνεργάτες, δημοσιογράφοι, ενώ το “παρών” έδωσαν επίσης εκπρόσωποι διαφόρων Αεροπορικών Εταιρειών,  οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να γνωρίσουν από κοντά το προσωπικό και τη διεύθυνση του ομίλου, καθώς και πλήθος φίλων και συνεργατών.

Ο Όμιλος αποτελείται από 11 εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Κύπρο και Βουλγαρία.  Στην Κύπρο λειτουργούν 4 υποκαταστήματα, με επιπλέον γραφείο στον Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας ‘Γλαύκος Κληρίδης, ενώ τα κεντρικά γραφεία στεγάζονται στη Λάρνακα.  Ο όμιλος προσφέρει τουριστικές και ασφαλιστικές υπηρεσίες ενώ δραστηριοποιείται και στον τομέα των αερομεταφορών, της εξεύρεσης προσωπικού και εργασίας αλλά και στον τομέα εστίασης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα του ομίλου  www.orthodoxou.com



Κύριες Ειδήσεις





Translate »