Breaking News

Χριστούγεννα και φέτος στα Foodsaver


Πολλές επιλογές που κάνουν τη διαφορά και διαγωνισμούς

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και ο κόσμος άρχισε ήδη τις προετοιμασίες τόσο για την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου όσο και για το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όπως κάθε Χριστούγεννα, οι λάτρεις του καλού φαγητού, στη Λάρνακα, έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα Foodsaver.

Η γαλοπούλα σίγουρα θα έχει και φέτος δεσπόζουσα θέση σε πολλά χριστουγεννιάτικα τραπέζια γι’ αυτό και τα Foodsaver έδωσαν και φέτος την ευκαιρία σε 40 foodlovers να την κερδίσουν εντελώς δωρεάν μέσα από το γιορτινό τους διαγωνισμό! Κάθε κατάστημα κλήρωσε 5 γαλοπούλες. Η εμπειρία γεύσεων και δώρων στα Foodsaver δεν τελειώνει στα καταστήματα αλλά συνεχίζεται και διαδικτυακά. Συγκεκριμένα, οι χρήστες του Facebook συμμετείχαν στο ευχάριστο και γιορτινό quiz της αλυσίδας τροφίμων στη σελίδα Foodsaver Stores με 5 κερδισμένους τυχερούς που θα λάβουν δωροεπιταγές αξίας €100 για τις γιορτινές αγορές τους.

Για την περαιτέρω εξυπηρέτηση των πελατών τους, η αλυσίδα Foodsaver έχει μπει μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2017, σε γιορτινό κλίμα, έχοντας παρατείνει το ωράριό της από τις 08:00 μέχρι τις 20:00 ενώ στις Παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς τα καταστήματά της θα είναι ανοικτά από τις 08:00 μέχρι τις 18:00. Τα καταστήματα Foodsaver θα παραμείνουν κλειστά στις 25 και 26 Δεκεμβρίου 2016 καθώς και στις 1, 2 και 6 Ιανουαρίου 2017.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »