Υποτροφία από την EKO Κύπρου σε Κύπριο φοιτητή για μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά


Η EKO Κύπρου, συνεχίζοντας τη μακρόχρονη παράδοση του κοινωφελούς έργου της και θέλοντας να επιβραβεύσει τους φοιτητές της Κύπρου, απένειμε υποτροφία στον αριστούχο φοιτητή Ζήνωνα Χατζηκώστα για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα (MSc«Ενέργεια, Στρατηγική, Δίκαιο & Οικονομία» του Πανεπιστημίου Πειραιά, στο πλαίσιο της συμφωνίας στρατηγικής συνεργασίας του Ομίλου ΕΛ.ΠΕ. με το Ανώτατο Εκπαιδευτικό ίδρυμα για το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

Αναλυτικότερα, τα έξοδα διαμονής και σίτισης, που ανέρχονται σε ποσό ύψους 1.000 ευρώ μηνιαίως, θα καλυφθούν από την ΕΚΟ Κύπρου, ενώ η χορηγία για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα καλυφθεί εξ’ ολοκλήρου από τον Όμιλο Εταιρειών ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.

Η επιλογή του φοιτητή έγινε από Επιτροπή Αξιολόγησης του Πανεπιστημίου Πειραιά, η οποία εξέτασε τις αιτήσεις των ενδιαφερόμενων φοιτητών που ανταποκρίθηκαν σε σχετική ανακοίνωση της ΕΚΟ Κύπρου. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου κ. Γιώργος Γρηγοράς, παραδίδοντάς την υποτροφία, ανέφερε: «H EKO Κύπρου στηρίζει και φέτος την Aριστεία βοηθώντας τη Νέα Γενιά να υλοποιήσει τους στόχους και τα όνειρά της. Εύχομαι στο Ζήνωνα καλή επιτυχία στις σπουδές του!».

Η ΕΚΟ Κύπρου, ως μέλος του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, του μεγαλύτερου ενεργειακού Ομίλου στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, επενδύει συνεχώς στην εκπαίδευση, την έρευνα και την καινοτομία, μέσω της συνεργασίας της με επιλεγμένα Πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Με τη συνεισφορά αυτή, αποδεικνύεται έμπρακτα η εκτίμηση του Ομίλου στο ρόλο που διαδραματίζει η Εκπαίδευση στις σύγχρονες κοινωνίες της Γνώσης.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »