Breaking News

Το INTIMISSIMI Silk Event φέρει το άρωμα πολυτέλειας Vernel Suprême!


Η σειρά μαλακτικών Vernel Suprême και η νέα συλλογή INTIMISSIMI Silk, ενώνουν δυνάμεις προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία κομψότητας για fashionable και σαγηνευτικές εμφανίσεις. Από 23 μέχρι 29 Οκτωβρίου, οι καταναλωτές έχουν την εύκαιρα να ανακαλύψουν την υπεροχή της μεταξένιας υφής, αφού επιλέγοντας δύο ενδύματα από τη συλλογή INSTIMISSIMI Silk, λαμβάνουν δωρεάν ένα συμπυκνωμένο μαλακτικό Vernel Suprême, με αρώματα εμπνευσμένα από τους μεγαλύτερους Γαλλικούς οίκους αρωματοποιίας, σε συλλεκτική συσκευασία.

Η νέα υπέροχη συλλογή Silk από 100% μετάξι, είναι η ιδανική επιλογή για τη γυναίκα που αγαπά το εκλεπτυσμένο στυλ, χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση. Το υπερ-συμπυκνωμένο μαλακτικό Vernel Suprême, με άρωμα μακράς διάρκειας, έρχεται να συμβάλει στη φροντίδα των νέων μας αγαπημένων ενδυμάτων, αφού χάρη στην προηγμένη του φόρμουλα, προσφέρει εξειδικευμένη και εντατική περιποίηση σε κάθε πλύση, με εκατομμύρια ενεργά σταγονίδια μαλακτικού να ελευθερώνονται και διεισδύουν στις ίνες κάνοντας τα υφάσματα απαλά όσο ποτέ άλλοτε. Με επιλογές που μπορούν να ικανοποιήσουν το κάθε γούστο, το Vernel Suprême διατίθεται σε τρία ξεχωριστά αρώματα: το Vernel Suprême Romance με φρουτώδες άρωμα και νότες από σανταλόξυλο, το Vernel Suprême Glamour με βάση άρωμα φρέσκων λουλουδιών και ξύλου και το Vernel Suprême Passion με αισθησιακό άρωμα υάκινθου και γιασεμιού!

Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα INTIMISSIMI σε όλες τις πόλεις και επιλέξτε τα μεταξένια κομμάτια που σας ταιριάζουν, γνωρίζοντας ότι το Vernel Suprême θα σας προσφέρει την απόλυτη φροντίδα και αίσθηση πολυτέλειας!



Κύριες Ειδήσεις





Translate »