Breaking News

Το νέο, μεγάλο και γωνιακό Μikel άνοιξε τις πόρτες του στην Πλατεία Παλλάς


Το πρώτο κατάστημα Mikel Coffee Company στην Κύπρο, άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του στην πόλη μας, χθες Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου, κατακλύζοντας την Πλατεία Παλλάς με πλήθος κόσμου της περιοχής -και όχι μόνο -, που κατέφθασε για να δοκιμάσει τα διάφορα χαρμάνια της Μikel.

Από το πρωί χθες οι μπαρίστες του καταστήματος κερνούσαν στο κοινό τα αγαπημένα ροφήματα και τα γλυκα της Ελληνικής αλυσίδας, η οποία μέσω της πόλης μας ξεκινά τη δική της ανάπτυξη στην Κύπρο.

Το νέο, μεγάλο και γωνιακό κατάστημα Μikel που βρίσκεται στην οδό Λόρδου Βύρωνος 26, αναμένεται να αποτελέσει τη νέα all day επιλογή για καφέ, καθώς με την είσοδο του στην Πλατεία Παλλάς, θα ανεβάσει το γνωστό σημείο του ιστορικού κέντρου της πόλης μας, κάτι που  ομολογουμένως το είχει ανάγκη η περιοχή.

Το καταστημα της Λάρνακας ακολουθεί το αρχιτεκτονικό ύφος του brand,  όπου τα διάφορα βιομηχανικά στοιχεία, οι ξύλινες επιφάνειες και οι αποχρώσεις του μαύρου και του πορτοκαλιού, συνδυάζονται αρμονικά, προσφέροντας την εμπειρία ενός μοντέρνου coffee bar.

mikel6-small

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το Μikel Λάρνακας αποτελεί μόνο την αρχή της παρουσίας του brand στην Κύπρο, αφού υπάρχει σχεδιασμός για άνοιγμα καταστημάτων σε άλλες πόλεις, με το επόμενο να ανοίγει σύντομα στη Λευκωσία.

Η πετυχημένη αλυσίδα Mikel Coffee Company, που αναπτύσσεται ραγδαία, και διαθέτει ένα δίκτυο που σήμερα απαριθμεί περισσότερα από 140 καταστήματα, αναμένεται να δημιουργήσει μια σταθερή και δυναμική πορεία στην Κύπρο, με το νέο κατάστημα της Λάρνακας να είναι μόνο η αρχή, αφού υπάρχει σχεδιασμός για άνοιγμα καταστημάτων σε άλλες πόλεις, με το επόμενο να ανοίγει σύντομα στη Λευκωσία.

To νέο κατάστημα Mikel, θα είναι καθημερινά ανοικτό από τις 07:30 το πρωί μέχρι και τις 12:00 το βράδυ.

No automatic alt text available.

img_0197



Κύριες Ειδήσεις





Translate »