Breaking News

Συνταγές από τη Νότια Ιταλία στη Lidl Food Academy


Ένα μοναδικό μάθημα στα μυστικά της Ιταλικής γαστρονομίας και στον Ιταλικό Νότο, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι 20 τυχεροί συμμετέχοντες το Σάββατο, 3 Μαρτίου στη Lidl Food Academy στη Λευκωσία.

Συνταγές με έντονα χρώματα και αρώματα, απλές πρώτες ύλες και φρέσκα υλικά, που με την καθοδήγηση του σεφ Κωνσταντίνου Πετεβίνου και των βοηθών, κατάφεραν να αποδείξουν πως η μαγειρική αποτελείται από αγάπη και φαντασία αλλά και από την σωστή επιλογή των υλικών.

Οι τυχεροί συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να φτιάξουν χειροποίητα ζυμαρικά Ορεκιέτε “Orecchiette”, που προέρχονται από την περιοχή της Puglia στη νοτιοανατολική πλευρά της Ιταλίας, και να τα συνοδεύσουν ιδανικά με μια σάλτα από σπανάκι και αντζούγια. Έπειτα, ακολούθησαν χειροποίητα πράσινα λαζάνια με βασιλικό και για κυρίως πιάτο κανελόνι με κιμά κοτόπουλου και μανιτάρια.

lidlfoodacademyitalia2

Μια τέτοια γευστική πανδαισία δεν θα μπορούσε να κλείσει χωρίς το ανάλογο γλυκό. Ένα λαχταριστό σοκολατένιο κέικ Torta Caprese με σοκολάτα 52% κακάο Fin Carré και λικέρ αμαρέτο, Armilar, ολοκλήρωσε το Σαββατιάτικο τραπέζι της Lidl Food Academy.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »